Bliv partner

OplevAlt leder altid efter den næste vært/arrangør, der kan tilbyde vores kunder mindeværdige og uforglemmelige oplevelser i hele landet. Kunne det være dig? Så læs med her.


Hvorfor vælge OplevAlt?

OplevAlt er et helt nyt koncept for oplevelser på abonnement, hvor man som medlem får eksklusivt mulighed for at købe oplevelser til én selv og familien til en reduceret pris. Forskellen på OplevAlt og andre oplevelsesudbydere er, at vi gratis stiller en platform til rådighed for partnere, der ønsker at sælge endnu flere aktiviteter/oplevelser samtidig med, at der selvfølgelig følger gratis eksponering med.

✅ Flere kunder

✅ Gratis eksponering og større kendskab til jeres aktiviteter/arrangementer

✅ OplevAlt tager ikke en del af oplevelsens pris i fortjeneste

✅ Kræver minimalt af partneren, kun en tilbudspris til kunden


Hvordan kan vi samarbejde?

Et samarbejde med OplevAlt kræver ikke mere, end at partnerne laver enten en tilbuds- eller pakkepris og tager imod de kunder, som køber aktiviteten/oplevelsen gennem OplevAlt.


Kontakt

Udfyld formularen herunder, og vi vil kontakte dig om mulighederne for et fremtidigt partnerskab. Vi ser frem til at høre fra dig.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail


Hvad siger vores samarbejdspartnere?

Martin Winther Andersen, Copenhagen Helicopter

"OplevAlt kan jeg kun anbefale som samarbejdspartner, hvis man som os sælger oplevelser. Udover at de generer mange kunder, leverer de også fremragende service og er utroligt hjælpsomme og fleksible, hvilket har gjort dem til en yderst vigtig samarbejdspartner for os."

Claus Nimgaard, Actionboat

"Det kan kun være en win-win-situation at samarbejde med OplevAlt. De giver gratis eksponering og flere kunder til vores virksomhed, og det kræver en minimal indsats fra vores side som samarbejdspartner"

Rikke Sejthen, NORDIC Seaplanes

"Deres nyskabende tilgang til oplevelser har ikke kun tilført os flere kunder, men også forøget vores synlighed markant. Vi kunne ikke være mere tilfredse med samarbejdet og anbefaler OplevAlt som samarbejdspartner."