Ophold for to på bed and breakfast 1
Ophold for to på bed and breakfast 2
Ophold for to på bed and breakfast 3
Ophold for to på bed and breakfast 4
Ophold for to på bed and breakfast 5

Spar 16%

Ophold for to på bed and breakfast

Naturskønt ophold for to på charmerende bed and breakfast

Trænger I til en pause fra hverdagens travlhed? Så tag afsted og forkæl jer selv med en uforglemmelig overnatning på det charmerende Bellinge House bed & breakfast! Opholdet for to personer inkluderer overnatning og en lækker økologisk morgenmad, tilberedt med lokale råvarer ☕🥐🫐 Der er også mulighed for at gøre jeres ophold mere luksuriøst ved at tilvælge wellnesspakken, som udover overnatning og morgenmad også giver jer en valgfri wellness behandling og en fornyende sauna-session 🧖‍♀️🧖‍♂️ Tag et skridt væk fra stress og jag, og lad jer blive fornyet og forfrisket under jeres ophold.

Overnatning for 2 inkl. morgenmad

Overnatning for 2 m. wellness (Inkl. morgenmad, wellness-behandlinger og sauna)

Normalpris fra: 1.380 DKK

Din medlemspris: 1.150 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Omgivet af naturskønne og rolige omgivelser, væk fra byens støj og travlhed, finder du dette charmerende Bellinge House bed and breakfast der med frisk luft fra skoven og havet skaber daglig ro 😌 Alle værelser er beliggende på første sal i hovedbygningen og har let adgang til fælles badeværelser. Der er en fælles hyggelig opholdsstue med sofa og spiseplads samt et tekøkken med komfur, ovn, kaffemaskine og køleskab med fryser. På opholdet vil i om morgenen kunne nyde en lækker økologisk morgenmad der skabes af lokale råvarer som understøtter lokale produkter og bønder ☕🍏🫐 Wellness-overnatning 🧖‍♀️🧖‍♂️ Med den udvidede pakke inkluderes der også en times wellness-behandling til hver samt en fornyende sauna-session som kan gøre jeres ophold endnu mere luksuriøst 🌟 Wellness-behandlingerne varer én time og kan være alt fra massage til ansigtsbehandlinger og akupunkturbehandling. OM bed and breakfast stedet 🏡 Bellinge House Bed & Breakfast ligger i det sydlige Sjælland, kun 1 time og 20 minutters kørsel fra Københavns centrum. Huset, der blev bygget i 1864, er beliggende på den gamle Bellinge-gård på grundene af Corselitze Manor.

Inkluderet i prisen

 • Overnatning for 2 personer inkl. økologisk morgenmad.
 • Wellness indeholder overnatning for 2 personer inkl. økologisk morgenmad samt én times valgfri wellness-behandling til hver med sauna-session.
 • PRAKTISK INFO

  TID OG STED

  Tid: Opholdene kan bookes mandag-torsdag. Sted: Bellinge House Bed & Breakfast, Bellingegaardsvej 7, 4800 Nykobing Falster Varighed: Opholdet er gyldigt til én overnatning.

  SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

  Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør dit ophold på bed and breakfast til noget helt specielt og book en overnatning i dag.

  valg af dato

  Du vælger datoen for opholdet, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige dage kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

  refunderingspolitik

  Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at opholdet ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
  4,8 stjerner på TrustPilot

  Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

  100% returret

  Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

  Fast rabat

  Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

  Hvad siger medlemmerne

  Sabrina

  Sabrina

  Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

  Kontakt os