Eksklusiv vinoplevelse: Rundvisning og vinsmagning med tapas 1
Eksklusiv vinoplevelse: Rundvisning og vinsmagning med tapas 2
Eksklusiv vinoplevelse: Rundvisning og vinsmagning med tapas 3
Eksklusiv vinoplevelse: Rundvisning og vinsmagning med tapas 4

Spar 25%

Eksklusiv vinoplevelse: Rundvisning og vinsmagning med tapas

Oplev eksklusiv rundvisning, vinsmagning & tapas på vingård 🍇

Er du lidenskabelig omkring vin og kunne du tænke dig at udforske hemmelighederne bag produktionen af kvalitetsvine? Så er denne rundvisning og vinsmagning på Domaine Nyballes vingård det perfekte valg for dig! 🍇🍷 Undervejs på rundvisningen får du et indblik i, hvordan druerne dyrkes på en bæredygtig måde og uden brug af pesticider, samt en eksklusiv mulighed for at opleve hvert trin i processen bag vinproduktionen, lige fra vinmarkerne til vinkælderen. Efter rundvisningen inviteres du til at fordybe dig i de forskellige vine gennem vinsmagning. Her vil du blive præsenteret for en nøje udvalgt række af lækre rødvine. Uanset om du er en erfaren vinkender eller nybegynder, vil du kunne nyde en smagsoplevelse, der fremhæver kompleksiteten og karakteren af de lækre vine 🌟

Antal deltagere

-

1

+

Normalpris fra: 300 DKK

Din medlemspris: 225 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Passionen for vin er kernen for vingården, hvor der skabes lækker dansk kvalitetsrødvin fra egne druer, dyrket bæredygtigt uden pesticider. Alle vin er u filtreret med et lavt sulfitindhold. Rundvisning og vinsmagning 🌾🍇 Dyk ned i vinens verden med den eksklusive rundvisning med efterfølgende vinsmagning på. Du får både en særlig mulighed for at udforske vingården og se produktionsfaciliteterne samt lære om den bæredygtige tilgang til vinproduktion. Du vil både blive guidet igennem vinmarkerne hvor du får lov at se de forskellige druer som dyrkes som bl.a. indeholder Rondo, Regent og Leon Millot, selve vinkælderen og ikke mindst undervejs høre fascinerende historier om hvordan vinproduktion foregår. Efter rundvisningen kan du fordybe dig i en vinsmagning hvor du vil blive præsenteret for fem nøje udvalgte rødvine hvortil du kan nyde lækker tapas som komplimenterer vinene. Du får også eksklusiv mulighed for at købe nogle af dine yndlingsvine med hjem fra shoppen hvor du vil få 10% rabat på dine køb. Uanset om du er vinkender eller nybegynder vil du helt sikkert opleve en helt særlig smagsoplevelse som du kan diskutere og dele med de andre deltagere. Om Domaine Nyballes vine 🍷 Alle vine som dyrkes på Domaine Nyballes vingård har en længere modningsproces, hvor nogle vine/årgange er helt op til 3-6 år. Af principielle årsager skal vinens naturlige modningsproces ikke fremskyndes, og derfor anvendes korkpropper, så vinen kan modne og udvikle sig naturligt over tid.

Inkluderet i prisen

Der vil være tapas tilbehør til din vinsmagning, som perfekt komplementerer vinene og skaber en hyggelig atmosfære. Nyd små lækkerier, mens du diskuterer og deler vinoplevelser med dine meddeltagere 🍇🧀 Du har på dagen mulighed for at købe nogle af de lækre vine du smager og høre om efter i shoppen hvor du vil få 10% på dit køb.

PRAKTISK INFO

TID OG STED

Tid: Der kan bookes tid alle dage både eftermiddag og aften til rundvisning og vinsmagning. Sted: Rundvisningen og vinsmagning bliver afholdt på Domaine Nyballe Vingård, Nyballe 2-4, Skelde, 6310 Broager Varighed: Rundvisningen og vinsmagningen varer cirka 2,5 time. Øvrig praktisk info: Minimum antal deltagere er 5 personer, og maksimum antal er 12 personer.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Giv dig selv en eksusiv smagsoplevelse og og book din plads til rundvisning og vinsmagning i dag.

valg af dato

Det er helt op til dig hvilken dag og tidspunkt du ønsker at deltage. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at rundvisning og vinsmagning ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os