Besøg Danmarks første Virtual Reality Arena 1
Besøg Danmarks første Virtual Reality Arena 2
Besøg Danmarks første Virtual Reality Arena 3
Besøg Danmarks første Virtual Reality Arena 4
Besøg Danmarks første Virtual Reality Arena 5
Besøg Danmarks første Virtual Reality Arena 6

Spar 15%

Besøg Danmarks første Virtual Reality Arena

Besøg Danmarks første Virtual Reality Arena

Nu har du muligheden for at opleve Danmarks første free-roam VR-Arena! Her kan du udfordre dine venner eller familie i et intenst skydekampspil, som foregår i en virtuel verden gennem Virtual Reality. Du kan frit bevæge dig rundt i arenaen, imens du spiller med VR-briller på og giver dine medspillere en virtuel high-hive! Træd ind i en anden virkelighed med venner, familie, til en børnefødselsdag eller polterabend 🤩

2V2 - 4 deltagere

3V3 - 6 deltagere

Normalpris fra: 1.300 DKK

Din medlemspris: 1.105 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Når du træder ind i VR-Arenaen, træder du ikke kun ind i en anden virkelighed, du træder ind i en digital verden, hvor du og dine venner eller familie bliver forvandlet til avatarer. Sammen navigerer i jer igennem forskellige baner, som bringer forskellige udfordringer, strategier og overraskelser med sig – samtidig med at din adrenalin stiger i den actionfyldte spiloplevelse. Passér igennem fem forskellige maps i spillet, og før dit hold til sejr ved at nedkæmpe modstanderne. Spillet deler alle deltagerne op i to tilfældigt eller manuelt genererede hold. Når runden starter, gælder det om at tage dine våben, løbe i dækning bag virtuelle forhindringer og planlægge strategier sammen med dine holdkammerater, for at udmanøvrere og besejre det andet team. Hver runde byder på en unikke udfordringer med skiftende dækningsmuligheder, våben og behov for nye taktikker, hvilket gør dit spil endnu mere spændende og uforudsigeligt. I spillet vil du se dine venners avatarer. Du kan give eller fratage deres våben, kaste en granat under deres fødder, give en virtuel “high five” eller danse en sejrsdans sammen! Skab dine egne hold på forhånd eller lad spillet sammensætte tilfældigt genererede hold - uanset hvad, er teamwork og samarbejde nøglen til succes, når I navigerer gennem VR-landskaberne. Lær at stole på dine medspillere, koordiner strategier og styrk båndene mellem jer, mens I kæmper for sejr. Virtual Reality er mere end bare et spil; det er en destination for uforglemmelige øjeblikke og samvær. Uanset om du planlægger en særlig begivenhed som en fødselsdagsfest eller firmaarrangement, eller bare ønsker en sjov aften med vennerne, er VR-Arenaen det perfekte valg. Udskift spillere undervejs, så alle kan deltage, og skab minder sammen i denne spændende virtuelle verden. I bliver trygt ledt igennem VR-spillet af en operatør, og selv hvis du ikke er en aktiv spiller, kan du følge med på en realtids-tv-skærmen og heppe på dine venner. Gør dig klar til at træde ind i en verden, hvor fantasi bliver til virkelighed, og eventyr venter om hvert hjørne. Velkommen til VR-Arenaen - hvor sjov og spænding mødes i den virtuelle verden!

Inkluderet i prisen

Følgende er inkluderet i prisen, alt efter om du vælger 2V2 eller 3V3: 2V2 - 4 personer Spillet varer 1 time i alt. Maksimalt 4 deltagere i spillet på samme tid. Spillerne på banen kan skiftes hvert 10-15 minutter. Anbefales fra 4 til 6 deltagere. 3V3 - 6 personer Spillet varer 1 time i alt. Maksimalt 6 deltagere i spillet på samme tid. Spillerne på banen kan skiftes hvert 10-15 minutter. Anbefales til 6 eller flere deltagere. Her er der også mulighed for at tilkøbe ekstra timer.

PRAKTISK INFO

TID OG STED

Tid: VR-Oplevelsen er tilgængelig onsdag-søndag i følgende tidsrum:
 • Onsdag-torsdag fra kl. 14:00-20:00
 • Fredag fra kl. 14:00-21:30
 • Lørdag fra kl. 12:30-21:30
 • Søndag fra kl. 12:30-20:00
Sted: Smedeland 1C, 2600 Glostrup Varighed: Spillet varer i 1 time, men der kan købe ekstra tid i 3V3 spillet.

Øvrig praktisk info

 • Ankom 15 minutter før din reservation starter.
 • Klæd dig i behageligt tøj, da spillet er et aktivt spil, hvor man skal bevæge sig.
 • Børn under 8 år må ikke deltage i spillet. Derudover skal børn under 15 år ledsages af mindt 1 voksen.
 • Du kan sagtens medbringe dine egne snacks og drikkevarer.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din oplevelse i VR-arenaen til noget helt specielt og book din oplevelse i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for din tur i Virtual reality arenaen, efter du har købt oplevelsen. De mulige dage kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for afholdelse, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at det ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os