Ølsmagning med specialøl fra mikrobryggeri 1
Ølsmagning med specialøl fra mikrobryggeri 2
Ølsmagning med specialøl fra mikrobryggeri 3

Spar 30%

Ølsmagning med specialøl fra mikrobryggeri

Ølsmagning: Dyk ned i mikrobryggeriets historie

Nyd en unik smagsoplevelse og dyk ned i verdenen af socialt bæredygtige specialøl fra mikrobryggeriet People Like Us. Hvis vejret tillader det, kan du nyde øllene på den skønne tagterrasse og lade dig forfriske af både øl og solskin ☀️ Er vejret mindre indbydende, inviteres du ind i den hyggelige bar og bottleshop, hvor atmosfæren er lige så varm som øllet er køligt 🍺 Tag del i denne spændende rejse gennem øllets verden, og få muligheden for at tage en smule af den med hjem med 15% rabat på både øl og merchandise 🛍️

Antal personer

-

1

+

Normalpris fra: 250 DKK

Din medlemspris: 175 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Kom igennem 6 spændende og socialt bæredygtige specialøl fra mikrobryggeriet People Like Us. Under smagningen vil du blive guidet igennem de nøje udvalgte spændende specialøl som hver især byder på noget helt særligt. Du vil også høre spændende historier og fortællinger om mikrobryggeriet og hvordan øllene bliver til 🍺 Hvis vejret byder til det vil de forskellige øl nydes sammen med vejret på den skønne bar på tagterrassen hvor øllene bliver en dejlig forfriskning som også slukker tørsten i solen 😎 Når udendørssæsonen går på held, trækkes ølsmagningen indendørs, hvor der heldigvis også bydes velkommen i den hyggelige bar og bottleshop. PEOPLE LIKE US Mikrobryggeriet skaber ikke kun socialt bæredygtige specialøl, de skaber også unikke muligheder for under maksimal hensyntagen til social ansvarlighed. Over halvdelen af de dygtige mennesker der er ansat i og omkring bryggeriet, har nemlig en eller flere diagnoser med alt fra autisme, Adhd og PTSD til skizofreni, spasticitet og angst 🤝

Inkluderet i prisen

 • 6 forskellige smagninger af specialøl 🍻
 • Mulighed for at købe både øl og merchandise med hjem med 15% rabat 🛍️
 • PRAKTISK INFO

  TID OG STED

  Tid: Ølsmagningen foregår hver 2. torsdag med start d. 18. april. Sted: Oplevelsen foregår hos People Like Us ølbar og Bottleshop i Amagercenteret på 1. sal på Reberbanegade 3. Varighed:

  Øvrig praktisk info

  • Der laves 6 smagninger af specialøl undervejs, det er en god idé at sørge for at have spist godt inden og evt. medbring en vandflaske til turen, da nogen af dem indeholder højere procenter.

  SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

  Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din næste øl oplevelse til noget helt specielt og book din plads til ølsmagning i dag.

  valg af dato

  Du vælger datoen for ølsmagningen, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

  refunderingspolitik

  Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at ølsmagningen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
  4,8 stjerner på TrustPilot

  Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

  100% returret

  Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

  Fast rabat

  Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

  Hvad siger medlemmerne

  Sabrina

  Sabrina

  Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

  Kontakt os