Indendørs børnefødselsdag med candyfloss, slushice og popcorn 1
Indendørs børnefødselsdag med candyfloss, slushice og popcorn 2

Spar 46%

Indendørs børnefødselsdag med candyfloss, slushice og popcorn

Indendørs børnefødselsdag med candyfloss, slushice og popcorn

Drømmer dit barn om en børnefødselsdag fyldt med sjov og lækkerier? Forestil dig en fest, hvor børnene kan nyde velsmagende candyfloss, forfriskende slushice, sprøde popcorn og slikposer - en børnefødselsdag med alt inklusiv. Slip for besværet og lad os stå for det hele. Vi forvandler ethvert indendørs rum til en festlig legeplads fyldt med god stemning 🍭🌟

Tilvalg

Gelatinefrit slik

Normalpris fra: 4.299 DKK

Din medlemspris: 2.282 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

OPLEVELSEN GIVER DIG

Sluk tørsten med farverig slushice 🍹 Forfriskende og farverige slushice-drikke, der er en perfekt måde at køle ned på og tilføje en sjov, farverig dimension til festen. Svæv på slikskyer med candyfloss ☁️ Lad børnene opleve søde skyer af glæde med vores candyflossmaskine, der vil fortrylle deres smagsløg. Fristende slikposer 🍭 Vores slikposer gemmer på en skat af søde favoritter, der vil sætte smil på børnenes ansigter uden besværet med at vælge selv. Knasende popcorn 🍿 Hvis ikke slikposerne er nok, så bare rolig! Vi medbringer også en popcornmaskine, og der er helt sikkert nok til alle! Maskotten Bob 🧸 Ingen børnefest er komplet uden vores charmerende Bob! Han er klar til at sprede glæde, give kram, tage billeder og dele slikposer ud. Forfriskende juice 🧃 Til en børnefødselsdag er der brug for lidt til at slukke tørsten med. Derfor medbringer vi en juicebrik til hvert barn. Så tøv ikke med at give denne fødselsdag til dit barn! Med candyfloss, slushice, popcorn, mascot OG slikposer bliver det en fest, børnene vil tale om i årevis!

Inkluderet i prisen

Prisen inkluderer uddeling til 25 børn (det er muligt at tilkøbe til flere børn). Her er en oversigt over, hvad der er inkluderet, hvad vi medbringer og deler ud til fødselsdagen.
  • Candyfloss til alle børn
  • Slushice til alle børn
  • Slikposer - blandet slik til værdi a 10 kr. pr. pose (gelatinefri slik: +149 kr.)
  • Popcornmaskine - vi tilbereder varme popcorn og serverer i bægre, vi har med.
  • Juice til børnene - vi medbringer 1 juicebrik til hvert barn.
  • Maskotten Bob – Bob kommer og siger hej til børnene på et tidspunkt under fødselsdagen og deler slikposer ud.
  • Pavillon: Vi medbringer en 3x3 meter pavillon, så vi har skygge/tørvejr at servere fra.
  • Mandskab under hele fødselsdagen
Der er mulighed for at tilkøbe gelatinefrit slik.

Praktisk info

TID OG STED

Tid: Du kan booke fødselsdagen alle dage i tidsrummet fra kl. 10.30 eller fra kl. 14.30. Sted: Hjemme hos dig i stuen, et beboerlokale eller hvor du ønsker – blot der er plads til slushice-, popcorn- og candyflossmaskine. Denne oplevelse tilbyder vi i Storkøbenhavn.

Varighed: Vi er tilstede i 2½ time.

ØVRIG PRAKTISK INFO

For at kunne afholde børnefødselsdagen er der brug for strøm til både slushice-, popcorn- og candyflossmaskine. Popcornmaskinen afgiver en kraftig duft af popcorn, hvorfor vi anbefaler, at den står udenfor.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Vælg evt. tilvalg og køb børnefødselsdagen online her.

VALG AF DATO

Du har mulighed for at vælge en dato ved køb af oplevelsen. Hvis du gerne vil afholde børnefødselsdag på en hverdag, kan du skrive en mail til info@oplevalt.dk og angive dit ønske til dato. *Hvis vi uheldigvis ikke kan imødekomme din valgte dato, tilbyder vi fuld refundering af oplevelsen.

Refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at børnefødselsdagen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.

4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os