Sightseeing i vandfly (KBH) 1
Sightseeing i vandfly (KBH) 2
Sightseeing i vandfly (KBH) 3
Sightseeing i vandfly (KBH) 4
Sightseeing i vandfly (KBH) 5
Sightseeing i vandfly (KBH) 6
Sightseeing i vandfly (KBH) 7
Sightseeing i vandfly (KBH) 8

Spar 37%

Sightseeing i vandfly (KBH)

Flyvende sightseeing med vandfly over København

Drømmer du om at se København fra luften? Nu har du muligheden - og endda med en unik fordelspris til børnene. Det er en helt speciel oplevelse at se vores hovedstad fra luften, hvor du både flyver hen over Amalienborg, Operaen, Børsen, Parken, Søerne, Rådhuspladsen, Christiania og mange andre ikoniske steder og bygninger i København. Tag dine børn, venner, forældre, søskende eller bedsteforældre med på oplevelse i en vandflyver 🛩️🌊

Voksne

-

1

+

Børn (2-12 år)

-

1

+

Normalpris fra: 1.594 DKK

Din medlemspris: 1.294 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Vores vandflyvertur er det perfekte valg for dig, der altid har drømt om at se København fra oven. Uanset om du ønsker at planlægge en familiesjov tur, en romantisk flugt eller en gruppeoplevelse, er dette en fantastisk ide til en anderledes og mindeværdig oplevelse. Boardingen går nemt og hurtigt - du starter med en lille introduktion om flyets historie samt sikkerheden om bord. Herefter bliver du budt velkommen ombord af en erfaren og professionel pilot, der tager dig ud på en uforglemmelig oplevelse. KOMFORT FOR ØJET 👁️🎧 Turen giver komfort for øjet, da alle får tilbudt et noise cancelling headset, så ikke man bliver forstyrret af motorens larm. Det eneste du skal koncentrere dig om er at nyde den eventyrlige tur og den magiske udsigt over København og dens seværdigheder. EN SEJL- OG FLYVETUR I ÉT 🛥️🛩️ Turen starter med en sejltur forbi Den lille Havfrue og Refshaleøen, hvorefter motorerne sætter ind og slipper vandets overflade - en helt speciel oplevelse. Herefter flyver man rundt over København og ser bl.a. Christiansborg, Amalienborg, Den Sorte Diamant og mange andre smukke seværdigheder fra oven. Måske ser du noget, du kender. Efter en tur rundt om København, lander flyveren igen, på vandet! En noget anden landing end man ellers kender til fra normale fly. EN FLYVETUR FOR ALLE 🧑🏼‍🧑🏼‍🧒👩🏼‍👦🏽 En flyvetur på flere timer ned til charterdestinationen er måske ikke børnenes yndlingsdel af ferien. Men her er flyveturen ikke kun en transportmulighed fra a til b, men en oplevelse for alle, uanset alder. Noget der skal prøves.

Inkluderet i prisen

Oplevelsen tager ca. 30 minutter i alt‚ inkl. information og en scenerisk flyvetur over byen. Der flyves i en radius på ca. 50 km‚ så du når at se virkelig meget.

Praktisk info

TID OG STED

Tid: Der flyves umiddelbart alle dage i ugen, men der kan være enkelte dage, der er fuldt booket. Der flyves fra april 2024 og frem. Sted: Nordre Toldbod 29, 1259 København K Varighed: 30 minutter, hvoraf 20 minutter er i luften.

Øvrig praktisk info

  • Fordelsprisen på 397 kr. gælder for børn i aldersgruppen 2-12 år alle lørdage kl. 10:00
  • Prisen for voksne er 697 kr.
  • Check-in skal ske senest 20 minutter før afgang. Check-in gaten er lige overfor Løgismose.
  • Der er parkering ved gaten - husk p-skiven. 24 timers betalingsparkering gennem porten helt fremme ved vandflyet.
  • Der skal minimum være 8 deltagende gæster på de flyvende sightseeingture‚ før flyvningen gennemføres. Sightseeingturen kan blive aflyst pga. for få deltagere, eller hvis sigtbarheden er så dårlig‚ at den ikke kan gennemføre. Man får naturligvis besked hurtigst muligt via email og sms‚ hvis afgangen aflyses.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din sightseeingtur i vandfly over København til noget helt specielt og book din tur i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for din sightseeingtur, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at sightseeingturen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os