Idyllisk glamping i toppen af et 200 år gammel træ 1
Idyllisk glamping i toppen af et 200 år gammel træ 2
Idyllisk glamping i toppen af et 200 år gammel træ 3
Idyllisk glamping i toppen af et 200 år gammel træ 4
Idyllisk glamping i toppen af et 200 år gammel træ 5

Spar 10%

Idyllisk glamping i toppen af et 200 år gammel træ

Idyllisk glamping på Fyn

Foretrækker du en perfekt kombination af natur og luksus? 🌿😌 Tag på en enestående glamping-oplevelse for to i 'Det lille Grønne Hus' på Fyn. Her kan du se frem til at trække stikket fra hverdagens travlhed, og bare nyde en idyllisk og komfortabel overnatning midt i naturen 🌳 Vågn op til luksuriøs morgenmad i hytten, og start derefter dagen med et afslappende udendørs karbad med lavendel. Udforsk området på tandemcykel inden I byder aftenen velkommen med et glas vin på terrassen i trætoppen.

Normalpris fra: 2.990 DKK

Din medlemspris: 2.691 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

OPLEVELSEN GIVER DIG

Luksuriøs morgenmad 🥐 Aaah! Du og din partner vågner til en smuk udsigt midt i naturen, og her får i serveret en luksuriøs morgenmad oppe i trætoppen. Du skal ikke andet end blot at nyde det! Bål og udendørs karbad 🔥🛁 Den afslappende følelse af hygge og natur-wellness mærkes for alvor, når du læner dig tilbage i det udendørs karbad med vilde blomster og lavendel ved siden af bålet. Tur på tandem 🚲 Få en sjov oplevelse på tandemcykler! Udforsk de omkringliggende grønne områder, når I cykler rundt på tandemcykel og skaber nye minder. Nyd et glas vin på terrassen🥂 Findes der noget bedre end at nyde et glas vin, når dagen går på hæld og aftenen nærmer sig? Sæt jer tilrette på jeres lille terrasse, og nyd tilværelsen med et dejligt glas vin til udsigten. Udendørs bruser 🚿 Træd direkte ud af trætophytten og snup et forfriskende skyl under den udendørs bruser oppe i træet. Skøn måde at starte dagen på! Kaffe/te og snacks ☕ Om eftermiddagen kan I nyde en dejlig varm kop te eller kaffe samt nogle snacks. Brændeovn og lavendel-fodbad 🫧 Tænd op i den lille brændeovn og nyd en dejligt lavendel-fodbad imens du nyder stilheden på terrassen oppe i det 200 år gamle træ.

Inkluderet i prisen

Prisen inkluderer en overnatning for to personer i Det Lille Grønne Hus.
 • Kaffe/te og snacks om eftermiddagen
 • Håndklæder og sengetøj er klar på stedet
 • Luksuriøs morgenmad serveres i sengen eller på terrassen

Flere valgfrie muligheder

 • Afslappende udendørs brusebad oppe i træet
 • Hygge ved bålet
 • Eventyrlig picnic i trækronen
 • Romantisk tur på tandemcykel
 • Dejligt afslappende karbad ved bålet
 • Hyggeligt lavendel-fodbad i trætoppen

PRAKTISK INFO

TID OG STED

Booking: Book din glamping oplevelse i Det Lille Grønne Hus hele året rundt på ledige datoer. Sted: Kværndrup på Fyn. Du får tilsendt adressen, når bookingen er gennemført. Varighed: Glamping oplevelsen er inkl. en overnatning med tjek ind fra kl. 15.00 og tjek ud kl. 10.00 næste dag.

ØVRIG PRAKTISK INFO

 • Du skal være fysisk i stand til at kravle op ad en ca. 3 meter lang og relativt stejl stige
 • Unge eller grupper under 18 år skal ledsages af en ansvarlig voksen
 • Det er ikke tilladt at tage kæledyr af enhver slags med ind i hytten
 • Rygning er kun tilladt uden for hytten
 • Anbefalet maks. højde: 195 cm (skyldes størrelsen af træhuset
 • Anbefalet maks. vægt: 110 kg (skyldes størrelsen af træhuset)

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Vælg evt. tilvalg og køb din glamping online her.

VALG AF DATO

Du vælger datoen for glamping tur, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for glamping oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

Refunderingspolitik

Du kan trygt købe en glamping oplevelsen uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at din glamping tur ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os