Urban inspireret shuffleboard bar 1
Urban inspireret shuffleboard bar 2

Spar 34%

Urban inspireret shuffleboard bar

Tag på urban inspireret shuffleboard bar med craft beers og pies 🍺🥧

Nyd en hyggelig aften på Shuffleboard bar med dine venner, familie eller kollegaer. Træd indenfor i en hyggelig urban-jungle himmel og tag et spil shuffleboard mens du nyder en lækker pie som skylles ned med en valgfri craft beer eller cocktail 🍺🍹🥧 Det hyggelige og afslappede spil er perfekt som til en aften med venner, familie eller kollegaer eller som en aktivitet til fødselsdag eller polterabend. Er du klar på at udfordre dine venner, familie eller kollegaer til en sjov og hyggelig aften? Så book din tid nu!

Antal personer

-

1

+

Normalpris fra: 215 DKK

Din medlemspris: 140 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Du er helt sikkert garanteret en hyggelig oplevelse med familie, venner eller kollegaer på denne urban-jungle inspirerede shuffleboard bar ⛺ Træd indenfor i det hyggelige rum hvor der bydes på shuffeboard, craft beers, cocktails og ikke mindst lækre pies. Med i denne oplevelse får du adgang til en times shuffleboard efterfulgt af en valgfri pie som du kan skylle ned med en valgfri craft beer eller cocktail 🥧🍺🍹 PIES 🥧 Nyd en lille bid af New Zealand. De populære pies fra spises overalt i New Zealand på alle tidspunkter på dagen. De lækre pies er lavet fra bunden hos Wild Kiwi pies bageri og bliver skabt fra friskrullet dej til velsmagende og nærende fyld. Du kan nyde et bredt udvalg af pies. Prøv en FARMER Beef Steak m. bøf, peberfrugt & brune løg, en HIKER Chicken m. Kylling & bacon m. champignon eller til dig som ønsker det vegansk kan du prøve en vegan lasanga 😋

Inkluderet i prisen

Med i prisen får du én times shuffleboard, en valgfri craft beer eller cocktail samt en valgfri pie. Prisen er pr. person.

PRAKTISK INFO

TID OG STED

Tid: Det er muligt at booke din tid på shuffleboard banen alle ugens dagen ml. kl. 10:00-23:00. Fredag og lørdag er tilbuddet ikke tilgængeligt efter kl. 18:00. Sted: Urban Camper Hostel & Bar, Lygten 2C, 2400 København NV

Øvrig praktisk info

Tilbuddet gælder pr. person, og du skal derfor vælge hvor mange personer I bliver. I har adgang til shuffleboard spillet i én time.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din oplevelse på shuffleboard baren til noget helt specielt og book din tid i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for hvornår du ønsker at besøge shuffleboard baren efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige dage og tidspunkter kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at shuffleboard ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os