Luksusmassage 1
Luksusmassage 2
Luksusmassage 3
Luksusmassage 4

Spar 15%

Luksusmassage

Luksusmassage skræddersyet til dig

Er dit liv præget af stress fra karrieren, familielivet, eller trænger du simpelthen bare til velfortjent selvforkælelse? Så er denne massage lige noget for dig. Få en stressfri og afslappende pause fra hverdagens travlhed med en dejlig omgang massage i hjertet af København. Uanset om du søger en dybdegående afspændingsmassage, terapeutisk massage eller måske en graviditetsmassage, tilbydes der noget til enhver smag. Køb enten 60 eller 90 minutter og forkæl dig selv og/eller andre, du holder af.

60 minutters massage

90 minutters massage

Ekstra personer

-

0

+

Tilvalg

Økologisk juice/most fra Søbogaard
Aromaterapi massage
Graviditetsmassage

Normalpris fra: 690 DKK

Din medlemspris: 586 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

Oplevelsen giver dig

Træd ind i en oase midt i København, hvor øjeblikkelig harmoni omfavner dig fra det øjeblik, du ankommer. Dedikeret personale står klar til at sikre, at din massageoplevelse går ud over forventningerne. Book 60 eller 90 minutters ren velvære og skab en uforglemmelig pause fra hverdagens travlhed – en oplevelse, der genopliver både krop og sind. En oplevelse for alle Uanset om du ønsker en dybdegående afspændingsmassage, terapeutisk behandling eller måske en skræddersyet graviditetsmassage, tilbydes en bred vifte af velværebehandlinger. Missionen er at imødekomme dine behov for stressreduktion og afslapning skræddersyet til at passe ind i din travle hverdag, hvad enten det er på grund af karriere, familieliv eller blot trang til selvforkælelse. Massage til den fysiske, gravide eller blot trængende 💆🏼‍♀️ Den tiltrængte Afspændingsmassagen er til dig, der føler dig stresset eller blot har brug for kærlig pleje. Ved at arbejde igennem kroppen og løsne op for spændte muskler forbedres din blodgennemstrømning og øger muskelafslapningen. Oplev dyb fysisk afslapning, mindsket stressniveau og styrkelse af kropsbevidstheden. 🏃🏼‍♀️ Den fysiske Sportsmassagen henvender sig til dig, der er aktiv på høj plan. Fokus rettes mod specifikke muskelgrupper, der kræver opmærksomhed efter intens træning. Massagen frigør mælkesyre og affaldsstoffer og genopfrisker muskelvævet med ilt for optimal heling. Med reduceret restitutionstid og forebyggelse af potentielle skader sikrer massagen, at du er klar til næste træningspas. 🤰🏼 Graviditetsmassagen Graviditetsmassagen er skræddersyet til dig, som er gravid og oplever fysiske og psykiske forandringer. Massagen vil lindre bækkensmerter, mindske hævelser og bekæmpe træthed gennem målrettet massage af ledbånd og muskler. Skab en dybere forbindelse med dit ufødte barn og find ro til den kommende fødsel. Hvorfor er massage godt? Massage påvirker kroppen positivt på mange måder. Det hjælper med at reducere stressniveauer og fremmer dyb afslapning, hvilket gavner både din mentale og fysiske velvære. De dygtige massageterapeuter kan fokusere på specifikke områder af kroppen for at lindre muskelspændinger og smerter. Samtidig øger en god massage blodcirkulationen, hvilket kan hjælpe med at reducere hævelse og øge kroppens evne til at helbrede sig selv.

Inkluderet i prisen

60 eller 90 minutters massage tilpasset og skræddersyet til dine behov. Derudover har du mulighed for at tilkøbe en lækker kkologisk juice/most fra Søbogaard samt aromaterapi massage. Aromaterapi tilvælges for at skabe en helende atmosfære. Essentielle olier fra planter kan lindre stress, forbedre søvn og fremme velvære, hvor duften og de terapeutiske egenskaber i olierne skaber en beroligende eller opkvikkende effekt.

Praktisk info

TID OG STED

Tid: Du kan booke massage alle dage i tidsrummet fra kl. 09.00-21.00. Sted: Copenhagen Float, Rømersgade 25, kld., tv. Varighed: Vælg mellem 60 eller 90 minutter.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Forkæl dig selv og måske en du har kær og book din massage i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for din massage, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for afholdelse, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at massagen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os