Konfirmationskørsel i klassisk Vintage Opel Olympia 1
Konfirmationskørsel i klassisk Vintage Opel Olympia 2

Spar 20%

Konfirmationskørsel i klassisk Vintage Opel Olympia

Giv konfirmanden en uforglemmelig oplevelse med kørsel i veteranbil

Oplev en tidsløs køreoplevelse med denne klassiske Vintage Opel Olympia fra 1950. Turen er oplagt i forbindelse med en konfirmation hvor man bliver afhentet ved kirken med stil og efterfølgende får en unik oplevelse med en tur rundt i denne klassiske bil, hvorefter du vil blive afleveret til festen. Der vil både ved kirken og efterfølgende være rig mulighed for at forevige øjeblikket med en masse billeder både ved og i bilen 📸 Giv konfirmanden en særlig oplevelse på den store dag og sørg for en anderledes og klassisk afhentning ved kirken i en veteranbil ⛪

Normalpris fra: 1.875 DKK

Din medlemspris: 1.500 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Vil du være med til at give din søn eller datter en særlig oplevelse til deres konfirmation? Så er denne oplevelse noget for jer! 🙋‍♀️🙋‍♂️ Med denne klassiske veteranbil vil konfirmanden helt sikkert føle sig som noget særligt når de bliver afhentet ved kirken af en erfaren chauffør og efterfølgende få en tur rundt i byen hvor de til sidst vil blive sat af ved stedet hvor festen afholdes. Der er god mulighed for at få en masse flotte billeder af konfirmanden og bilen både ved kirken og også efterfølgende 📸 OM VETERANBILEN: Opel Olympia fra 1950 repræsenterer ikke bare en bil, men et stykke køretøjshistorie. Med dens karakteristiske kurver, skinnende kromdetaljer og autentiske indretning vil du føle dig som en stjerne fra en svunden æra, mens du bliver kørt gennem gaderne.

Inkluderet i prisen

Afhentning ved kirken og efterfølgende tur på ca. 30 min. til ønsket slutlokation Bilen køres af en erfaren chauffør. Det er muligt at tilkøbe ekstra tid efter aftale med OplevAlt.

Praktisk info

TID OG STED

Tid: Konfirmationskørslen kan bookes til ønsket dato, de populære dage ryger dog hurtigt, så vi anbefaler at henvende sig i god tid for at sikre til den ønskede dag. Sted: Konfirmationskørslen er muligt at booke på hele Fyn. Varighed: Der køres en tur på ca. 30 min. med afhentning fra kirken og til ønsket lokation

Øvrig praktisk info

Chaufføren ankommer i god tid ved kirken så bilen holder klar til konfirmanderne kommer ud hvorefter der vil være mulighed for at tage billeder inden turen begynder.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør konfirmationsdagen til noget helt specielt og book afhentning og kørsel i en klassisk veteranbil i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for afhentning, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at oplevelsen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os