Helikoptertur over Kolding 1
Helikoptertur over Kolding 2
Helikoptertur over Kolding 3
Helikoptertur over Kolding 4

Spar 40%

Helikoptertur over Kolding

Skøn helikoptertur over Kolding

Føl friheden, når du svæver over Kolding på en smuk helikoptertur. Gå ikke glip af muligheden for at give dig selv en helt unik oplevelse, som du ovenikøbet kan dele med to af dine nærmeste, eller udnyt chancen for at give en uforglemmelig oplevelsesgave til en, du holder af. På denne helikoptertur oplever du Kolding som aldrig før og får en fantastisk udsigt over by og landskab på første parket. Du skal blot finde en dato, der passer. 🚁

Helikoptertur 8 min.

Helikoptertur 16 min.

Antal personer

-

3

+

Normalpris fra: 1.500 DKK

Din medlemspris: 897 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Den bedste plads 🚁 Spekulér ikke på, om du mon får en af de gode pladser i helikopteren. På denne helikoptertur er du garanteret den bedste plads med fantastisk udsigt over Kolding by og landskab, og måske du kan få øje på kendte seværdigheder som Koldinghus, Trapholt Museum, Kolding Storventer og resten af det smukke landskab. Mærk suset når du stiger til vejrs i helikopteren og nyd den spektakulære udsigt, som skaber minder for livet. Din egen pilot 🧑🏼‍✈️ Hvad føles mere luksus og V.I.P-agtigt, end at stige ombord på en helikopter, hvor piloten åbner døren for dig? den er svær at slå. På denne helikoptertur kan få lov til at sidde ved siden af piloten undervejs på turen, og følge med i, hvordan han flyver dig indover Kolding. Vores erfarne pilot sørger for din sikkerhed, og giver dig en komfortabel flyvningen. Du skal blot nyde den magiske udsigt over Kolding, fra helikopteren. Udover dig selv og piloten, har du mulighed for at medbringe to venner eller familiemedlemmer, som du kan dele den uforglemmelige helikopter oplevelse sammen med. Hørebøffer 🎧 Når du stiger ombord på helikopteren, skal du spænde dig fast i sædet, og tage headset på. Der vil være høretelefoner til hver passager, som både virker lyddæmpende, og giver dig mulighed for at kommunikere med piloten og de andre passagerer undervejs på turen. Ægte helikopter-style. Gå ikke glip af en unik oplevelse, og book din helikoptertur i dag!

Inkluderet i prisen

Helikopterturen er på 8 eller 16 minutter.

PRAKTISK INFO

TID OG STED

Tid: Der flyves udvalgte torsdage og søndage. Herunder kan du se ledige dage til helikopterflyvning i 2024: D. 2. maj, 6. juni, 11. august, 5. september, 3. oktober, 3. november, 1. december Sted: Lufthavnsvej 1, 6580 Vamdrup Varighed: Vælg mellem 8 og 16 minutter

Øvrig praktisk info

  • Passagerernes samlede vægt må ikke overstige 240 kg. (OBS.: vigtigt at dette overholdes)
  • Du får helikopteren helt for dig selv fra kun 897 kr. i 8 min., lige meget om du kun er dig selv, to eller tre personer. Fordelsprisen pr. person for tre personer er derfor fra 299 kr. pr. person.
  • Helikopterturen kan blive aflyst pga. vejret. Du får besked herom på selve dagen, da vejrudsigterne ændrer sig hele tiden. Du får selvfølgelig tilbudt en anden dag eller refunderet pengene, hvis dette er tilfældet.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din Helikoptertur over Kolding til noget helt specielt og book din helikoptertur i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for helikopterturen, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at helikopterturen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os