Bryllupskørsel i klassisk Vintage Opel Olympia 1

Spar 20%

Bryllupskørsel i klassisk Vintage Opel Olympia

Giv jeres bryllupsdag et strejf af retro-charme med køretur i en vintage veteranbil

Giv bryllupsdagen en tidsløs køreoplevelse med en tur i den klassiske veteranbil: Vintage Opel Olympia 1950. Uanset om vielsen tager sted i en kirke, på rådhuset eller andet, kan I tage af sted derfra med stil i denne klassiske bil som vil tilføre en unik atmosfære og charme til jeres store dag 💒 Få en masse ekstra minder til denne særlige dag og kør afsted som nygifte med vintage elegance 👰‍♀️🤵‍♂️

Normalpris fra: 1.875 DKK

Din medlemspris: 1.500 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Drømmer du om at træde tilbage i tiden og nyde en køretur med ægte retro-charme? 🕊️💐 Med denne nostalgiske skønhed kan du få en eksklusiv kørsel ifm. jeres bryllupsdag og køre afsted fra kirken, rådhuset eller andet i denne klassiske bil. Den erfarne chauffør giver jer en skræddersyet tur på ca. 30 min. hvor der både inden og efter vil være rig mulighed for at forevige det særlige øjeblik med en masse billeder 📸 OM VETERANBILEN: Opel Olympia fra 1950 repræsenterer ikke bare en bil, men et stykke køretøjshistorie. Med dens karakteristiske kurver, skinnende kromdetaljer og autentiske indretning vil I føle jer som stjerner fra en svunden æra, mens I bliver kørt gennem gaderne.

Inkluderet i prisen

Afhentning ved kirken, rådhuset eller andet ønsket startsted af erfaren chauffør og efterfølgende tur på ca. 30 min. til ønsket slutlokation

PRAKTISK INFO

TID OG STED

Tid: I kan booke turen til en ønsket dato. Sørg for at henvende jer i god tid for at sikre bilen er ledig til jeres bryllupsdag. Sted: Bryllupskørslen er muligt at booke på hele Fyn. Varighed: Der køres en skræddersyet tur på ca. 30 min. efter afhentning fra kirke, rådhus eller andet ønsket startlokation og afsluttes til sidst ved en ønsket lokation.

Øvrig praktisk info

Chaufføren ankommer i god tid så bilen holder klar til at brudeparret kommer ud hvorefter der vil være rig mulighed for at tage billeder inden turen begynder. Det er muligt at tilkøbe ekstra tid efter aftale med OplevAlt.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør bryllupsdagen ekstra specielt og book afhentning og kørsel i en klassisk veteranbil i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for afhentning, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at oplevelsen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os