Spil Simbold: En sjov kombination af fodbold og pool 1
Spil Simbold: En sjov kombination af fodbold og pool 2
Spil Simbold: En sjov kombination af fodbold og pool 3
Spil Simbold: En sjov kombination af fodbold og pool 4
Spil Simbold: En sjov kombination af fodbold og pool 5

Spar 50%

Spil Simbold: En sjov kombination af fodbold og pool

Spil Simbold: En sjov kombination af fodbold og pool

Oplev Simbold! En ny, sjov og anderledes aktivitet til polterabend, fødselsdag, firmaarrangement eller en aften med vennerne 🥳 Simbold er en konkurrencepræget sport, som er en mellemting mellem fodbold og pool ⚽🎱 Tag udfordringen op og dribl de farvede bolde i hullerne først, efterfulgt af den sorte bold! Simbold er en underholdende aktivitet for hele gruppen, uanset om du er erfaren fodboldspiller eller nybegynder. Må den bedste mand eller kvinde vinde 🥇 🏆

Booking mandag-fredag

Booking lørdag-søndag

Booking med instruktør (anbefales til polterabend, firmaarrangement o.l.)

Normalpris fra: 99 DKK

Din medlemspris: 49 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Simbold er et sjovt spil, der kombinerer fodbold og pool til et helt nyt spil - "fodboldpool". Du kan udfordre dine venner eller kollegaer i på det forstørrede poolbord, hvor det handler om at sparke boldene i hullerne, og til sidst den sorte bold. I Simbold er det ikke kun om sparketeknik, men også om strategi og overblik ⚽ En Simbold-kamp tager normalt kun omkring 10 minutter, hvilket betyder, at der er masser af tid til flere spil. Mulighed for flere spil og oplevelser 🏓💪 I samme rum, hvor i spiller Simbold, findes der også andre sjove aktiviteter og oplevelser. Når I har spillet Simbold, kan I udfordre hinanden i bl.a. bordtennis og bordfodbold. Du styrer musikken 🎵 Mens I spiller og hygger jer til jeres Simbold arrangement, kan I selv få lov til at stå for jeres yndlingsmusik. I kan nemt koble jeres telefon til højtalerne og sørge for den gode stemning med god musik til spillet. Find konkurrence-genet frem og lav en sjov og anderledes udfordring med spil og aktiviteter til jeres arrangement ⚽🎱🏓 Oplevelsen passer til alle aldre, og kræver ikke særlige kompetencer.

POLTERABEND ELLER FIRMARRANGEMENT

Mangler I underholdning og sjov aktivitet til årets polterabend, fødselsdag eller firmaarrangement? Så er Simbold et spil, der får konkurrence-genet frem i alle, og samtidig bringer gode grin og teamspirit! Simbold er oplagt at inkludere som en aktivitet til jeres polterabend eller firmaarrangement, da alle kan være med og udfordre hinanden. Derudover er der samtidig mulighed for at dyste i andre aktiviteter og discipliner 🤩 Når I booker Simbold til jeres arrangement, vil vi anbefale at booke oplevelsen med en instruktør. En erfaren instruktør vil vil guide jer igennem det hele og sikre, at det bliver en god oplevelse med styr på spillets regler.

Inkluderet i prisen

  • Simbold spillet: Udstyr medfølger
  • Øvrige spil: Uanset hvilket arrangement I booker Simbold til, er der både adgang til selve simbold spillet, men også andre spil og aktiviteter som bordtennis og bordfodbold.
  • Eget privat lokale: har hele lokalet for jer selv og kan skifte mellem alle de sjove aktiviteter som helt sikkert giver jer en unik og særlig oplevelse uanset hvilken anledning der er til oplevelsen.

PRAKTIK INFO

TID OG STED

Tidspunkt: Simbold kan bookes alle ugens dage. Ønsker I at booke oplevelsen med instruktør, som f.eks. til polterabend eller firmaarrangement, er dette muligt onsdag, fredag, lørdag og søndag. Sted: Simbold ligger inde i Waves Shoppingcenter. Hvis I ankommer i bil er det nemt at komme til fra motorvejen, og der gode og gratis parkeringsmuligheder. Der er også rig mulighed for at komme til med offentlig transport. Varighed: Banen bookes i en time, hvor der er adgang til alle aktiviteterne. I kan nå op til flere spil på en time. Hvis I ønsker udvidet tid så kontakt os på info@oplevalt.dk med den ønskede dag og tidsrum. Prisen er pr. time. Øvrig praktisk info: Sørg for at ankomme i god tid inden så I har rigelig tid til både at finde evt. p-plads samt finde frem til Simbold inde i centeret. Udstyret afhentes inde i centeret, dette får du nærmere information om ved booking. Simbold er et spil for alle aldersgrupper.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Vær med til at gøre jeres arrangement, polterabend eller fødselsdag til noget særlig, eller få en sjov oplevelse med dine venner/familie og book din oplevelse med simbold i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for simbold, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

Refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at det ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os