Oplev Tivoli året rundt 1
Oplev Tivoli året rundt 2
Oplev Tivoli året rundt 3
Oplev Tivoli året rundt 4
Oplev Tivoli året rundt 5

Spar 15%

Oplev Tivoli året rundt

Tag i Tivoli året rundt og oplev den magiske have

Tivoli skaber rammerne for en masse magiske oplevelser og øjeblikke i forlystelsesparken. Med et årskort til Tivoli kan du opleve alle deres magiske sæsoner året rundt, hvor haven i Tivoli til hver sæson bliver forvandlet til et nyt univers, som sikrer dig nogle unikke oplevelser ved hvert besøg. Magien i Tivoli skal opleves sammen med andre – tag din familie, børn, venner eller kollegaer med under armen og nyd magiske øjeblikke året rundt i Tivoli 🪄🎡🍭 Læs om de forskellige variationer af Tivolikort længere nede på denne side.

Tivolikort

Tivolikort Sølv

Tivolikort Guld

Wild Card

Wild Card Barn (3-7 år)

Normalpris fra: 449 DKK

Din medlemspris: 381 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Med et Tivolikort får du adgang til haven i alle sæsonerne året rundt. Tivolikortet giver dig en unik mulighed for at kunne opleve havens magi, lige når du ønsker det 🌟🪄🎡 Tivoli byder dig velkommen til en magisk have, som kan nydes af både børn og voksne i alle aldre. Spadsér rundt og se de mange skønne områder, som Tivoli har at byde på. Oplev de smukke farver i blomsterne og træerne som fylder i forårs- og sommertiden over til efteråret og vinteren, hvor Tivolis have bliver lyst op af en masse smukke lys. Uanset hvilken årstid du kommer i, er der altid en masse lækkerier at finde i Tivolis mange boder – til den søde tand findes alt lige fra en gammeldags vaffelis i Barzar isen og hjemmelavede lune slikkepinde fra Bolchekogeriet til lune churros fra Churroria i Smøgen. Der er også rig mulighed for at nyde et dejligt måltid på nogle af de mange restauranter eller at tage noget koldt eller varmt at drikke med rundt. Vær med når Tivoligarden marcherer gennem haven, når Plænen bliver spillet op til Fredagsrock og når Tivoli Søen bliver forvandlet til et fantastisk lysshow med illuminationer.

Inkluderet i prisen

Oplevelsen giver dig adgang til Tivoli året rundt hvor du kan opleve haven skifter udsmykning og oplevelser ved hver sæson. Læs mere om sæsonerne i Tivoli nederst på denne side. Hvad der indgår i hvert enkelt Tivolikort, kan du læse mere om lige herunder.

VARIATIONER AF TIVOLIKORT

De forskellige Tivolikort giver dig unikke muligheder for at kunne dele oplevelsen i Tivoli med andre. Læs om de forskellige Tivolikort og deres muligheder her: TIVOLIKORT 🙋🏼‍♀️ Fri entré for dig Mulighed for gratis at medbringe to børn mellem 3-7 år 15% rabat på parkering hos APCOA nær Tivoli TIVOLIKORT SØLV 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Fri entré for dig og én ledsager Mulighed for gratis at medbringe to børn mellem 3-7 år 15% rabat på parkering hos APCOA nær Tivoli TIVOLIKORT GULD 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️ Fri entré for dig og fire ledsagere Mulighed for gratis at medbringe fire børn mellem 3-7 år 50% rabat på parkering hos APCOA nær Tivoli 25 kr. rabat på op til fem Turpas pr. dag WILD CARD 🙋🏼‍♀️🎫 Fri entré + Turpas for dig ved hvert besøg Mulighed for gratis at medbringe to børn mellem 3-7 år 15% rabat på parkering hos APCOA nær Tivoli WILD CARD BARN (3-7 år) 🙋🏼‍♀️🎫 Fri entré + Turpas Barn for dig ved hvert besøg Mulighed for gratis at medbringe to børn mellem 3-7 år 15% rabat på parkering hos APCOA nær Tivoli

PRAKTISK INFO

Tid og sted

Tid: Oplevelsen kan opleves alle ugens dage indenfor Tivolis åbningstider. Hver opmærksom på, at de forskellige åbningstider skifter ved hver sæson. Se perioderne for de forskellige sæsoner i Tivoli her: 🐣 Påske i Tivoli: 22. marts – 02. april 2024 🌞 Sommer i Tivoli: 22. marts – 22. september 2024 🎃 Halloween i Tivoli: 10. oktober – 03. november 2024 🎄 Jul i Tivoli: 15. november – 5. januar 2024 Sted: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V Varighed: Tivoli har åben kl. 11:00-22:00 søndag til torsdag samt 11:00-00:00 fredag-lørdag.

Øvrig praktisk info

Dit Tivolikort bliver gyldigt fra den dag, du køber det og er gyldigt fra denne måned og 11 måneder frem.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør dine Tivoliture til noget helt specielt og køb dit Tivolikort i dag.

valg af dato

Du bestemmer selv, hvornår dit Tivolikort skal være gyldigt fra. Du kan vælge, at det skal være gældende fra den første i hver måned de næste fire måneder, hvor det herfra gælder i 12 måneder. Der er også en mulighed for, at dit kort bliver gyldigt fra dags dato, men da OplevAlt sender Tivolikort manuelt, kan vi ikke garantere, at det modtages lige med det samme. Typisk har du dit Tivolikort indenfor 24 timer. Vær opmærksom på, at vælger du startdato i dag, gælder dit Tivolikort fra indeværende måned og 11 måneder frem. Du vælger datoen for hvornår, du vil aktivtere dit Tivolikort, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for aktivering, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse.

refunderingspolitik

Dit Tivolikort er personligt og er gyldigt et år, hvorfor det ikke er muligt at få refunderet denne oplevelse, efter det er sendt afsted til dig.

SÆSONER I TIVOLI

PÅSKE I TIVOLI 🐣 Mærk forårets ankomst i Tivolis blomstrende forårs- og påskeunivers. Tivoli byder foråret velkommen med et hav af farver og dufte og forvandler haven til et fortryllende påskelandskab med påskeliljer, hyacinter og farverige påskeæg, der sammen skaber rammen for den perfekte forårsdag. Påskens magi spreder sig i hele Tivoli og kan opleves af både børn og voksne. Mød bløde påskelam, gå på opdagelse i den flot dekorerede have og lad dig forføre af de mange lækre forårsfristelser, der byder på både traditionelle og nye smagsoplevelser. SOMMER I TIVOLI 🌞 Haven blomstrer i al sin pragt med en overflod af farver, lyde og dufte, der kun kan opleves i sommertiden i Tivoli. Få en kulinarisk oplevelse med en masse lækkerier ved Tivoli Food Festival eller nyd haven egne med alt lige fra candy floss, gammeldags isvaffel til den skønne duft af friskbagte churros. Når mørket falder på, byder Tivoli på en eksplosion af farver og lys, som fylder sommerhimmelen ved det ugentlige lørdagsfyrværkeri. Oplev det ved Det Store Springvand eller slå dig ned midt på plænen og se himmelen blive fyldt med de smukke farver. Vær også med når sommersæsonen skydes i gang med et fortryllende festfyrværkeri fra taget af Tivoli Koncertsal, mens du nyder skønne toner og musik. HALLOWEEN I TIVOLI 🎃 Dyk ned i Tivolis fortryllede Halloween-univers, og lad jer indhylle i en atmosfære, hvor tusindvis af græskar lyser vejen, og hvor hekse og monstre byder velkommen til gys og gru i hjertet af København. Deltag i heksenes eliksirbrygning, gå på opdagelse i de mørke kældergange, og lad jer forføre af det spektakulære lys- og musikshow ved Tivoli Søen. Der venter en uforglemmelig Halloween i Tivoli dag fyldt gys og uhyggelig hygge på jer. Haven i Tivoli udsmykkes med over 20.000 græskar, imponerende edderkopper, mystiske krager og frøer og ikke mindst, de legendariske Tivoli-hekse venter på at fortrylle jer med deres tilstedeværelse. Nyd de mange boder, der byder på både Halloween-pynt og efterårets lækkerier, der kan nydes på stedet eller tages med hjem som mindeværdige souvenirs fra Tivoli-turen. JUL I TIVOLI🎄 I november og december åbner Tivoli dørene for et magisk jule-univers. Når mørket falder på, lyser tusindvis af funklende lys Haven i Tivoli op, og der er udover de sjove forlystelser også masser af boder i Tivolis eget julemarked at besøge som byder på lækkeri lige fra honningkager og æbleskiver til risengrød og flæsestegssandwich. I Tivolis jule- og vinterunivers kan du også opleve de traditionelle og børnevenlige forlystelser. Vær med når Tivoli-Garden spiller op med julemusik eller besøg julemandens hus. Oplev de børnevenlige forestillinger i Glassalen og lad dig forhøre af julens magi som kan opleves rundt i hele Tivoli. Tag en varm gløgg eller kakao med rundt og oplev den magiske juletid i Tivoli.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os