Natursmuk kanotur 1
Natursmuk kanotur 2
Natursmuk kanotur 3
Natursmuk kanotur 4

Spar 43%

Natursmuk kanotur

Natursmuk kanotur med venner og familie

Grib dagen og tag på en sjov og hyggelig kanotur gennem naturskønne omgivelser, hvor du sammen med familie eller venner kan skabe nye gode minder 🛶☀ Medbring jeres yndlings snacks og drikkevarer, og hold en lille picnic på vandet eller på bredden 🧺🍓 En kanotur er en perfekt mulighed for at komme væk fra den travle hverdag og ud i naturen, hvor I kan padle stille afsted på en sø eller å i Storkøbenhavn. En kanotur er kvalitetstid med dem, du holder af 🤗

1 kano for 3 personer

-

1

+

Normalpris fra: 350 DKK

Din medlemspris: 198 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

Om oplevelsen

Få en sjov og hyggelig dag sammen med familie eller venner på en natursmuk 3-timers kanotur. Bådtype 🛶 I kanoen er der plads til 3 personer (eller to voksne og 2 børn under 10 år.) Få frisk luft og god motion ☀💪🏼 På en kanotur får du trænet armene og konditionen på en sjov måde, når du samtidig også kan nyde naturen og de smukke omgivelser på turen. Kvalitetstid 🤗 Grin, oplev og teamwork! En kanotur er en hyggelig og sjov oplevelse for vennerne eller hele familien, både store og små, hvor I kommer hinanden ved, samarbejder og skaber gode minder. Medbring mad og drikke 🧺 Der er rig mulighed for at medbringe en lille picnickurv med mad, snaks og drikkevarer, som I kan nyde ombord i kanoen, når I flyder på vandet. I kan også sejle ind til bredden, og nyde en skøn pause på land. Sikkerhed i top 🛟🦺 Inden kanoturen starter, får I tildelt redningsveste til alle personer, der er ombord i kanoen.

Inkluderet i prisen

  • Kano til 3-4 pers.
  • Redningsveste
  • Pagajer
  • Ekstra sæder

Praktisk info

TID OG STED

Tid: Kanoturen kan umiddelbart bookes alle dage. Varighed: Man har kanoturen i 3 timer. Sted: Valgfrit kano udlejningssted i Storkøbenhavn.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør en jeres familieudflugt, veninde-dag, firmatur eller polterabend til noget specielt med en sjov, smuk og hyggelig kanotur!

valg af dato

Hvis du allerede kender en ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Du kan blot vælge dato for kanoturen, efter du har købt oplevelsen. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at kanoturen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os