Sightseeing helikoptertur over København 1
Sightseeing helikoptertur over København 2
Sightseeing helikoptertur over København 3
Sightseeing helikoptertur over København 4
Sightseeing helikoptertur over København 5
Sightseeing helikoptertur over København 6
Sightseeing helikoptertur over København 7
Sightseeing helikoptertur over København 8
Sightseeing helikoptertur over København 9
Sightseeing helikoptertur over København 10
Sightseeing helikoptertur over København 11
Sightseeing helikoptertur over København 12
Sightseeing helikoptertur over København 13
Sightseeing helikoptertur over København 14

Spar 34%

Sightseeing helikoptertur over København

Sightseeing helikoptertur over København (32 min)

Nyd en uforglemmelig helikoptertur over København og oplev Danmarks hovedstad som aldrig før! Vores 32-minutters sightseeingtur fra Roskilde Lufthavn giver dig et fugleperspektiv af ikoniske seværdigheder som f.eks. Tivoli, Folketinget, Operaen og meget mere. Inden din helikoptertur begynder, kan du nyde et afslappende pitstop i Roskilde Lufthavns lounge, hvor du bliver forkælet med snacks og sodavand/bobler. Inviter to af dine nærmeste og skab et minde, der vil vare livet ud.

Antal personer

-

3

+

Normalpris fra: 5.685 DKK

Din medlemspris: 3.750 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

Oplevelsen giver dig

København, Danmarks pulserende hovedstad, er kendt for sin rige historie, imponerende arkitektur og kulturelle skatte. Men har du nogensinde drømt om at se denne smukke by fra fugleperspektiv? Vores helikoptertur over København på 32 minutter med afgang fra Roskilde Lufthavn giver dig mulighed for netop dette, og det er en oplevelse, du aldrig vil glemme. Københavns fantastiske seværdigheder 🤩 På helikopterturen vil du få en uforglemmelig udsigt over nogle af Københavns mest ikoniske seværdigheder. Fra den spændende Langelinie Krydstogtsterminal til den magiske atmosfære i Tivoli, fra det majestætiske kongelige Amalienborg Slot til den imponerende Kongelige Opera, og fra den elegante Marmorkirke til det historiske Rosenborg Slot - du vil opleve dem alle fra himlen. Forestil dig at svæve over disse steder og se dem på en måde, du aldrig har set før. En oplevelse for alle 🚁 Vores helikopterture er skræddersyet til at imødekomme forskellige aldre og interesser. Uanset om det er en speciel lejlighed, en sjov dag med venner og familie, eller bare ønsket om at se København fra et unikt perspektiv, så har vi det dækket.

Inkluderet i prisen

Helikopterturen i Roskilde er inklusiv snacks, sodavand og bobler til alle, der skal flyve. Helikopterturen er på 32 minutter.

PRAKTISK INFO

TID OG STED

Tid: Der flyves umiddelbart alle lørdage, men der kan være enkelte dage, der er fuldt booket. Herunder kan du se ledige dage til helikopterflyvning: APRIL 2024: D. 27. april MAJ 2024: D. 18. maj Sted: Roskilde Lufthavn, Lufthavnsvej 20, 4000 Roskilde Varighed: 32 minutter.

Øvrig praktisk info

  • Passagerernes samlede vægt må ikke overstige 240 kg. Maks vægt pr. person er 136 kg.
  • Du får helikopteren helt for dig selv for kun 3.750 kr., lige meget om du kun er dig selv, to eller tre personer. Fordelsprisen pr. person for tre personer er derfor 1.250 kr. pr. person.
  • Helikopterturen kan blive aflyst pga. vejret. Du får besked herom på selve dagen, da vejrudsigterne ændrer sig hele tiden. Du får selvfølgelig tilbudt en anden dag eller refunderet pengene, hvis dette er tilfældet.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din sightseeing helikoptertur til noget helt specielt og book din helikoptertur i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for helikopterturen, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at helikopterturen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os