Helikoptertur over Odense 1
Helikoptertur over Odense 2
Helikoptertur over Odense 3
Helikoptertur over Odense 4

Spar 26%

Helikoptertur over Odense

Smuk helikoptertur over Odense

Mærk suset fra oven på en uforglemmelig helikoptertur. Nu har du muligheden for at give dig selv en unik oplevelse, som du kan dele med to af dine nærmeste, eller give som en oplevelsesgave. På denne helikoptertur oplever du Odense som aldrig før, og får en fantastisk udsigt over by og landskab. Gå ikke glip af chancen for at stige til vejrs og mærke magien. Helikopterturen varer enten 8 eller 20 minutter, og alt du skal gøre er at finde en dato.

Helikoptertur 8 min.

Helikoptertur 20 min.

Antal personer

-

3

+

Normalpris fra: 1.500 DKK

Din medlemspris: 1.098 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Kun gode pladser 🚁 Vær ikke nervøs for, hvilken plads du får på turen. På denne helikoptertur er du sikret en god plads med panorama udsigt. På helikopterturen flyver du henover H.C. Andersens fødeby, Odense, hvor du både kan få øje på Odense Domkirke, Rådhuset, Odense Zoo, OUH og resten af det smukke landskab. Svæv afsted i vores helikopter, nyd den spektakulære udsigt og føl friheden. Skab minder for livet og få et helt særligt perspektiv. Erfaren privat pilot 🧑🏼‍✈️ På helikopterturen medfølger din egen privat pilot, som du kan få lov til at sidde ved siden af under turen. Vores erfarne pilot sørger for din sikkerhed samt en komfortabel flyvningen, og giver dig ikke mindst en magisk udsigt over Odense. Udover dig selv og piloten, har du mulighed for at medbringe to venner eller familiemedlemmer, som du kan dele den uforglemmelige oplevelse sammen med. På med hørebøfferne 🎧 I helikopteren hænger et par høretelefoner til hver passager. Høretelefonerne virker både lyddæmpende for støjen fra helikopteren, og giver jer ligeledes mulighed for at kommunikere med hinanden undervejs på turen. Book din helikoptertur i dag og få en uforglemmelig oplevelse!

Inkluderet i prisen

Helikopterturen er på enten 8 eller 20 minutter.

Praktisk info

TID OG STED

Tid: Der flyves udvalgte søndage. Herunder kan du se ledige dage til helikopterflyvning i 2024: D. 25. august, 29. september. Sted: Middelfartvej 218, 5200 Odense Varighed: Vælg mellem 8 og 20 minutter.

Øvrig praktisk info

  • Passagerernes samlede vægt må ikke overstige 240 kg. (OBS: vigtigt at dette overholdes)
  • Du får helikopteren helt for dig selv fra kun 1.098 kr. i 8 min., lige meget om du kun er dig selv, to eller tre personer. Fordelsprisen pr. person for tre personer er derfor fra 366 kr. pr. person.
  • Helikopterturen kan blive aflyst pga. vejret. Du får besked herom på selve dagen, da vejrudsigterne ændrer sig hele tiden. Du får selvfølgelig tilbudt en anden dag eller refunderet pengene, hvis dette er tilfældet.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din Helikoptertur over Odense til noget helt specielt og book din helikoptertur i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for helikopterturen, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at helikopterturen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os