Oplev magien i Tivoli 1
Oplev magien i Tivoli 2
Oplev magien i Tivoli 3
Oplev magien i Tivoli 4
Oplev magien i Tivoli 5

Spar 17%

Oplev magien i Tivoli

Skab magiske minder i Tivoli med entré og turpas

I mere end 175 år har Tivoli skabt magi og unikke øjeblikke i en fortryllende forlystelsespark. Magien i haven kan opleves året rundt, hvor Tivoli i forskellige sæsoner omdanner haven til forskellige universer, der gør hver en tur i Tivoli unik. Tag afsted som familie med børnene, som venner, med kollegaerne, kæresten - Tivoli er for alle aldre, og havens magi skal opleves i selskab andre 🎡🎢🍭 *Priserne er gældende for besøg i Tivoli t.o.m. 20. juni 2024.

Mandag-fredag

Lørdag-søndag

Voksne (+8 år) man-fre

-

1

+

Børn (3-7 år) man-fre

-

1

+

Normalpris fra: 688 DKK

Din medlemspris: 571 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Med entré og turpas til Tivoli får du ikke kun adgang til Tivolis magiske have, men også mulighed for at prøve de mange forskellige forlystelser, som Tivoli tilbyder. Mærk suset og vinden i håret med en tur i Det gyldne Tårn, oplev en af verdens ældste kørende træ-rutschebaner Den gamle Rutschebane eller tag en tur i Tivolis klassiker Ballongyngerne og få udsigt over både haven i Tivoli og resten af København. Magien i Tivoli varer hele året – vær med når Tivoli åbner op for deres forskellige sæsoner, som hver især byder på en unik oplevelse for dig med de fantastiske forlystelser, udsmykninger i haven og en masse spændende boder, der sammen sikrer dig en hyggelig og oplevelsesrig dag i Tivoli. Vær med lige fra den forårsblomstrende have og sjove sommeroplevelser med sommerfugle i maven til efteråret byder på en (u)hyggelig tur i Halloween-sæsonen og ikke mindst den unikke julestemning under hjerternes fest, når sneen daler og Tivolis eget julemarked åbner op for en masse lækkerier.

Inkluderet i prisen

Oplevelsen giver dig entré og turpas, som giver dig adgang til hele Tivoli og alle forlystelser.

PRAKTISK INFO

Tid og sted

Tid: Oplevelsen kan opleves alle ugens dage indenfor Tivolis åbningstider. Hver opmærksom på, at de forskellige åbningstider skifter ved hver sæson. Se perioderne for de forskellige sæsoner i Tivoli her: 🐣 Påske i Tivoli: 22. marts – 02. april 2024 🌞 Sommer i Tivoli: 22. marts – 22. september 2024 🎃 Halloween i Tivoli: 10. oktober – 03. november 2024 🎄 Jul i Tivoli: 15. november – 5. januar 2024 Sted: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V Varighed: Tivoli har åben kl. 11:00-22:00 søndag til torsdag samt 11:00-00:00 fredag-lørdag.

Øvrig praktisk info

Entré og turpas er gyldigt én dag.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din Tivolitur til noget helt specielt og køb din entré og turpas i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for Tivolituren, efter du har købt oplevelsen. Dine billetter er gyldige til én bestemt dag - vær opmærksom på at der forskel på hverdage og weekend når du køber. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre. OBS.: Vær opmærksom på, at OplevAlt skal sende billetterne manuelt, og at de derfor ikke sendes lige med det samme. Typisk har du din(e) billet(ter) indenfor 24 timer.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os