Oplev magien i Tivoli 1
Oplev magien i Tivoli 2
Oplev magien i Tivoli 3
Oplev magien i Tivoli 4
Oplev magien i Tivoli 5
Oplev magien i Tivoli 6

Spar 15%

Oplev magien i Tivoli

Skab magiske minder i Tivoli med entré og turpas

I mere end 175 år har Tivoli skabt magi og unikke øjeblikke i en fortryllende forlystelsespark. Magien i haven kan opleves året rundt, hvor Tivoli i forskellige sæsoner omdanner haven til forskellige universer, der gør hver en tur i Tivoli unik. Tag afsted som familie med børnene, som venner, med kollegaerne, kæresten - Tivoli er for alle aldre, og havens magi skal opleves i selskab andre 🎡🎢🍭

Voksne (+8 år) - 351 DKK

-

1

+

Børn (3-7 år) - 279 DKK

-

0

+

Normalpris fra: 414 DKK

Din medlemspris: 351 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Med entré og turpas til Tivoli får du ikke kun adgang til Tivolis magiske have, men også mulighed for at prøve de mange forskellige forlystelser, som Tivoli tilbyder. Mærk suset og vinden i håret med en tur i Det gyldne Tårn, oplev en af verdens ældste kørende træ-rutschebaner Den gamle Rutschebane eller tag en tur i Tivolis klassiker Ballongyngerne og få udsigt over både haven i Tivoli og resten af København. Magien i Tivoli varer hele året – vær med når Tivoli åbner op for deres forskellige sæsoner, som hver især byder på en unik oplevelse for dig med de fantastiske forlystelser, udsmykninger i haven og en masse spændende boder, der sammen sikrer dig en hyggelig og oplevelsesrig dag i Tivoli. Vær med lige fra den forårsblomstrende have og sjove sommeroplevelser med sommerfugle i maven til efteråret byder på en (u)hyggelig tur i Halloween-sæsonen og ikke mindst den unikke julestemning under hjerternes fest, når sneen daler og Tivolis eget julemarked åbner op for en masse lækkerier. Læs mere om sæsonerne i Tivoli nederst på denne side.

Inkluderet i prisen

Oplevelsen giver dig entré og turpas, som giver dig adgang til hele Tivoli og alle forlystelser.

PRAKTISK INFO

Tid og sted

Tid: Oplevelsen kan opleves alle ugens dage indenfor Tivolis åbningstider. Hver opmærksom på, at de forskellige åbningstider skifter ved hver sæson. Se perioderne for de forskellige sæsoner i Tivoli her: 🐣 Påske i Tivoli: 22. marts – 02. april 2024 🌞 Sommer i Tivoli: 22. marts – 22. september 2024 🎃 Halloween i Tivoli: 10. oktober – 03. november 2024 🎄 Jul i Tivoli: 15. november – 5. januar 2024 Sted: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V Varighed: Tivoli har åben kl. 10:00-22:00 søndag til torsdag samt 10:00-23:00 fredag-lørdag. I Halloween-sæsonen har Tivoli efter d. 23. oktober først åbent fra kl. 11:00.

Øvrig praktisk info

Entré og turpas er gyldigt én dag.

SÅDAN BOOKER DU DIN OPLEVELSE

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din Tivolitur til noget helt specielt og køb din entré og turpas i dag.

valg af dato

Du kan se, hvornår Tivoli har åbent under afsnittet om praktisk info. Efter du har købt oplevelsen, vil du modtage din(e) billet(ter) på mail, hvorefter du selv bestemmer, hvornår du vil bruge dem. OBS.: Vær opmærksom på, at OplevAlt skal sende billettterne manuelt, og at de derfor ikke sendes lige med det samme. Typisk har du din(e) billet(ter) indenfor 24 timer.

refunderingspolitik

Dine billeter kan bruges året rundt i Tivolis åbningstider, og dine billetter er først gyldige, fra når du træder ind i Tivoli, hvorfor der ikke er årsag til at skulle refundere denne oplevelse.

SÆSONER I TIVOLI

PÅSKE I TIVOLI 🐣 Mærk forårets ankomst i Tivolis blomstrende forårs- og påskeunivers. Tivoli byder foråret velkommen med et hav af farver og dufte og forvandler haven til et fortryllende påskelandskab med påskeliljer, hyacinter og farverige påskeæg, der sammen skaber rammen for den perfekte forårsdag. Påskens magi spreder sig i hele Tivoli og kan opleves af både børn og voksne. Mød bløde påskelam, gå på opdagelse i den flot dekorerede have og lad dig forføre af de mange lækre forårsfristelser, der byder på både traditionelle og nye smagsoplevelser. SOMMER I TIVOLI 🌞 Haven blomstrer i al sin pragt med en overflod af farver, lyde og dufte, der kun kan opleves i sommertiden i Tivoli. Få en kulinarisk oplevelse med en masse lækkerier ved Tivoli Food Festival eller nyd haven egne med alt lige fra candy floss, gammeldags isvaffel til den skønne duft af friskbagte churros. Når mørket falder på, byder Tivoli på en eksplosion af farver og lys, som fylder sommerhimmelen ved det ugentlige lørdagsfyrværkeri. Oplev det ved Det Store Springvand eller slå dig ned midt på plænen og se himmelen blive fyldt med de smukke farver. Vær også med når sommersæsonen skydes i gang med et fortryllende festfyrværkeri fra taget af Tivoli Koncertsal, mens du nyder skønne toner og musik. HALLOWEEN I TIVOLI 🎃 Dyk ned i Tivolis fortryllede Halloween-univers, og lad jer indhylle i en atmosfære, hvor tusindvis af græskar lyser vejen, og hvor hekse og monstre byder velkommen til gys og gru i hjertet af København. Deltag i heksenes eliksirbrygning, gå på opdagelse i de mørke kældergange, og lad jer forføre af det spektakulære lys- og musikshow ved Tivoli Søen. Der venter en uforglemmelig Halloween i Tivoli dag fyldt gys og uhyggelig hygge på jer. Haven i Tivoli udsmykkes med over 20.000 græskar, imponerende edderkopper, mystiske krager og frøer og ikke mindst, de legendariske Tivoli-hekse venter på at fortrylle jer med deres tilstedeværelse. Nyd de mange boder, der byder på både Halloween-pynt og efterårets lækkerier, der kan nydes på stedet eller tages med hjem som mindeværdige souvenirs fra Tivoli-turen. JUL I TIVOLI🎄 I november og december åbner Tivoli dørene for et magisk jule-univers. Når mørket falder på, lyser tusindvis af funklende lys Haven i Tivoli op, og der er udover de sjove forlystelser også masser af boder i Tivolis eget julemarked at besøge som byder på lækkeri lige fra honningkager og æbleskiver til risengrød og flæsestegssandwich. I Tivolis jule- og vinterunivers kan du også opleve de traditionelle og børnevenlige forlystelser. Vær med når Tivoli-Garden spiller op med julemusik eller besøg julemandens hus. Oplev de børnevenlige forestillinger i Glassalen og lad dig forhøre af julens magi som kan opleves rundt i hele Tivoli. Tag en varm gløgg eller kakao med rundt og oplev den magiske juletid i Tivoli.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os