Lej en partybus 1
Lej en partybus 2
Lej en partybus 3
Lej en partybus 4

Spar 12%

Lej en partybus

Lej en partybus i København/Nordsjælland

Festens midtpunkt eller en anderledes entre til diverse fester? Kom med tilbage i tiden i en amerikansk skolebus og start festen til fede tunes og de nyeste moves i denne fede partybus. Dit arrangement kan næppe starte eller slutte sjovere. Partybussen kører i København og Nordsjælland, hvilket giver den perfekte mulighed for at komme til byen med stil eller give oplevelsen som overraskelse til en, du kender 🚌🎉

1 times ekstra køretid

-

0

+

Tilvalg

DJ pr. time
Åben bar servering pr. time
Fri bar og bartjener pr. time

Normalpris fra: 4.000 DKK

Din medlemspris: 3.500 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

Oplevelsen giver dig

Stig ind i den amerikanske skolebus, der er forvandlet til en partybus, og forvandl enhver begivenhed til en uforglemmelig festoplevelse! Uanset om du planlægger en fantastisk start på aftenen til din polterabend, en ekstravagant gallakørsel, eller du vil gøre din fødselsdag til noget helt særligt, så er denne partybus det perfekte sted at skabe minder og have det sjovt. Ankom i stil 😎 Partybussen er mere end blot transport; det er en fest i sig selv. Når I ruller op i den ombyggede amerikanske skolebus, kan I være sikre på, at jeres ankomst ikke vil gå ubemærket hen. Høj musik, blinkende lys og den festlige atmosfære vil få alle omkring jer i festhumør. Plads til alle 🚌 Vi har skabt plads til hele 28 (inklusiv dig selv) af dine venner. Vores bus har siddeområder og et dansegulv, der inviterer alle danseglade sjæle til at vise deres trin. Og for at sikre, at I kan spille jeres yndlingsmusik, har vi gjort det muligt at tilkoble jeres egen telefon via bluetooth og styre soundtracket til jeres fest. Skræddersyet festoplevelse 🥳 Vi giver dig muligheden for at skræddersye din festoplevelse. Vælg tilvalg som en professionel DJ, en fri bar med en dygtig bartender eller åben bar-service, så din tur bliver præcis, som du ønsker den. Uanset om det er en gal polterabend eller en sofistikeret gallakørsel, er partybussen klar til at levere den perfekte atmosfære. Så gør jer klar til at opleve København og/eller Nordsjælland på en helt ny måde. Book partybussen og lad os skabe en festlig og energifyldt køretur, der vil blive talt om i lang tid. Alt, hvad du skal tænke på er at medbringe jeres bedste partyoutfits og det uovertrufne festhumør!

Inkluderet i prisen

 • Plads til 28 personer
 • Mulighed for at høre egen musik ved at tilkoble telefon til bluetooth
 • Almindelig rengøring efter endt bustur
 • Muligheden for at bringe egne drikkevarer (dog ikke glasflasker)
 • Praktisk info

  Tid og sted

  Tid: Alle dage og tidspunkter kan lade sig gøre. Sted: Denne partybus kører i København- og Nordsjællandsområdet. I bliver hentet på en valgfri adresse og bliver ligeledes sat af, hvor I ønsker det. Hvis turen fra A til B er kortere end den købte tid, kører chaufføren selv rundt i området, så tiden kommer til at passe. Varighed: Turen varer 1 time, men man kan uden problemer tilkøbe flere timer.

  Øvrig praktisk info

 • Bussen er godkendt til 28 personer
 • Medbringelse af egne drikkevarer er ok - dog ikke glasflasker
 • Rygning i bussen er ikke tilladt og kræver erstatningskrav fra 1500 kr.
 • Det er ikke tilladt at stikke hovedet ud af bussen/vinduerne under kørsel
 • Opkast koster 800 kr. i rengøring, med mindre kunden selv fjerner det grundigt
 • Der kan kræves erstatningskrav for ødelagte sæder og lign. inventar
 • Sådan booker du partybussen

  Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din fødselsdag, galla, julefrokost, polterabend eller noget helt femte til noget helt specielt og lej partybussen i dag.

  valg af dato

  Du vælger datoen for partybusturen, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for afholdelse, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

  refunderingspolitik

  Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at partybussen ikke er ledig den dag, du ønsker, tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
  4,7 stjerner på TrustPilot

  Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

  100% returret

  Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

  Fast rabat

  Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

  Hvad siger medlemmerne

  Sabrina

  Sabrina

  Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

  Kontakt os