Bryllupskørsel i elegant amerikanerbil 1
Bryllupskørsel i elegant amerikanerbil 2
Bryllupskørsel i elegant amerikanerbil 3
Bryllupskørsel i elegant amerikanerbil 4

Spar 39%

Bryllupskørsel i elegant amerikanerbil

Bryllupskørsel i en elegant Cadillac

Lad bryllupsdagen være et sandt eventyr og tag jeres første tur som ægtefolk med stil 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️ Elegant bryllupskørsel i en historisk Cadillac Eldorado med privatchauffør vil gøre bryllupsdagen unik og fortryllende 🕊️💒 Brudeparret overvældes af glamour, når de træder ind i den smukt restaurerede amerikanerbil med flag, skinnende kromdetaljer, karrosseriets buede linjer og en imponerende længde! En elegant bryllupskørsel som denne, vil være en eventyrlig start på bryllupsfesten og jeres nye ægteskab ❤️🔔💍

Normalpris fra: 4.099 DKK

Din medlemspris: 2.495 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

Oplevelsen giver dig

Gør bryllupsdagen ekstra unik med elegant og romantisk bryllupskørsel i en amerikanerbil 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️ Stilfuld og velklædt chauffør 🎩 En erfaren og velklædt chauffør står klar til at tage imod jer ved bryllupsbilen, når I kommer ud. Chaufføren vil være iført stilfuldt tøj med tilhørende hat, som passer til lejligheden og den flotte amerikanerbil. Det vil føles som en romantisk drøm fra fortiden, når chaufføren elegant åbner dørene for jer, og kører afsted med jer. Et særligt øjeblik 💨🕊️ Der følger et majestætiske øjeblik, når motoren vækkes til liv, og I kører afsted på jeres førstetur som ægtepar. Den dybe brummen fra V8-motoren vil give kuldegysninger og betage alle på stedet. 1 flaske Cava 🍾🥂 Som nyudklækket brudepar kan I nyde et godt glas Cava på bagsædet af den gamle Cadillac, når I transporteres i fin bryllupskørsel til bryllupsfesten. Bryllupskørsel i pyntet amerikanerbil 🛞 Som nygift par kan I træde ud til synet af en elegant og flot pyntet Cadillac, der venter på jer med flag og bånd. Bryllupsbilen er en smukt restaureret Cadillac Eldorado med buede linjer, hængslede døre, skinnende kromdetaljer og hvide dæksider. Bryllupskørsel i amerikanerbilen bliver en romantisk og eventyrlig oplevelse på den store dag.

Inkluderet i prisen

 • En pyntet amerikanerbil, Cadillac Eldorado
 • Erfaren chauffør klædt stilfuldt til lejligheden
 • 1 flaske Cava
 • Brændstof (den er tørstig)
 • 2 timers kørsel
 • Mulighed for en ekstra passager - (læs mere under praktisk info)

Praktisk info

TID OG STED

Tid: Bryllupskørslen er tilgængelige fra april til oktober, men kan bookes året rundt. Skynd dig, da de populære bryllupsdatoer reserveres hurtigt. Sted: Bryllupskørslen tilbydes primært i hele Storkøbenhavn, men kan i visse tilfælde også bookes til resten af Sjælland. Skriv en mail til info@oplevalt.dk og forespørg på din lokation, hvis du bor udenfor Storkøbenhavn. Varighed: Bryllupskørslen varer 2 timer fra ankomsten ved kirken/vielsesstedet (chaufføren ankommer ca. 30 min før brudeparret kommer ud).

Øvrig praktisk info og betingelser

 • Plads i bilen: Der er evt. plads til en ekstra passager. Brudeparret sidder sammen på bagsæderne. Udover brudearret og chaufføren er der plads til en fotograf eller et barn på forsædet ved siden af chaufføren.
 • Billeder: Det er selvfølgelig muligt at få taget billeder med den flotte bryllupsbil både før, under og efter turen.
 • Ris og sæbebobler: Det er ikke tilladt at kaste ris eller puste sæbebobler ind i bilen
 • Rygning: Det er ikke tilladt at ryge i bilen

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri bryllupskørsel fra start til slut. Gør bryllupsdagen til noget helt specielt og book bryllupskørsel i en elegant smerikanerbil, Cadillac Eldorado i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for bryllupskørsel, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Vi har fuld refundering af prisen på bryllupskørsel, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en bryllupskørsel uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at oplevelsen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os