Få kamp til stregen med MiniRacing 1
Få kamp til stregen med MiniRacing 2
Få kamp til stregen med MiniRacing 3
Få kamp til stregen med MiniRacing 4
Få kamp til stregen med MiniRacing 5

Spar 24%

Få kamp til stregen med MiniRacing

Få kamp til stregen med MiniRacing

Konkurrencen er i top med MiniRacing! En sjov og anderledes idé til polterabend, firmaarrangement, herreaften og fødselsdage 🏎️🏁 Fjernstyr en slotcar i mini version af rigtige racerbiler, og giv dine medspillere kamp til stregen på den 47 meter lange racer bane. MiniRace er en sjov og udfordrende aktivitet i høj hastighed, hvor underholdning, konkurrence og teamwork er i fokus! Må den bedste mand vinde 🏆

Personer

-

4

+

Normalpris fra: 800 DKK

Din medlemspris: 604 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Om oplevelsen

OPLEVELSEN GIVER DIG

Danmarks 2. største MiniRace bane 🏎️ MiniRace banen er over 47 meter lang, og er hentet direkte fra Canada, hvor miniracing og slotcars virkelig er en populær aktivitet til bl.a. firmaarrangementer, polterabender, familie aktiviteter og fødselsdage mm. Konkurrence og kamp til stregen 🏁 Uanset hvem du er oppe imod, vil der med garanti blive konkurrence til stregen, når I konkurrerer om den hurtigste tid på banen! Høj hastighed i slotcars 💨 På banen kører I med slotcars, som er mini versioner af de rigtig racerbiler. Disse slotcars er, ligesom de virkelige biler, optimeret med minimal vindmodstand, og styres med en controller til hvert spor.

Inkluderet i prisen

Prisen inkluderer 30 minutters race med slotcars for fire personer. Derudover står der dygtigt personale klar til at hjælpe i gang og sætte jer ind i detaljerne.

Praktisk info

TID OG STED

Booking: MiniRace kan bookes næsten hele året rundt til sjove arrangementer, polterabender og firmaarrangementer. Sted: Ballerup GoKart Center, Tempovej 35, 2750 Ballerup Varighed: Oplevelsen varer 30 minutter.

ØVRIG PRAKTISK INFO

  • Man skal være minimum 10 år for at styre.
  • Der er mulighed for at tilkøbe ekstra tid.

Sådan book et du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut.

VALG AF DATO

Du vælger datoen for MiniRace, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for MiniRace oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

Refunderingspolitik

Du kan trygt købe en MiniRace oplevelsen uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at MiniRace ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os