Konfirmationskørsel i en Ferrari  1
Konfirmationskørsel i en Ferrari  2
Konfirmationskørsel i en Ferrari  3

Spar 28%

Konfirmationskørsel i en Ferrari

Konfirmationskørsel i en Ferrari F430

Gør konfirmationsdagen uforglemmelig med en ekstraordinær tur i en Ferrari F430. Er du på udkig efter en unik og uforglemmelig måde at fejre konfirmationsdagen for din konfirmand? Vi har den perfekte løsning! Forkæl konfirmanden med en eksklusiv konfirmationskørsel i en imponerende Ferrari F430 og skab en uforglemmelig oplevelse. Konfirmanden vil blive hentet foran kirken og efterfølgende blive kørt til konfirmationsfesten, og der er selvfølgelig også mulighed for at få taget billeder med den flotte røde Ferrari 🏎️

Normalpris fra: 3.399 DKK

Din medlemspris: 2.417 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

Oplevelsen giver dig

Gør konfirmationsdagen ekstraordinær med luksus, fart og en uforglemmelig køreoplevelse. Vores topmoderne Ferrari F430 er den perfekte ledsager til at tilføre glamour og elegance til konfirmandens særlige dag 🏎️ Denne ikoniske superbil repræsenterer både hastighed og stil og vil uden tvivl imponere både konfirmanden, venner og familie. Ferrarien har en imponerende ydeevne med en topfart på omkring 319 km/t og accelererer fra 0 til 100 km/t på omkring 3,4 sekunder, hvilket gør den til en hurtig og kraftfuld bil. Vi forstår vigtigheden af konfirmationsdagen og stræber efter at levere en service, der overstiger forventningerne. Vores erfarne chauffører sørger for, at konfirmanden ankommer i stil og sikkerhed, imens han/hun har følt sig godt tilpas og tryg under turen.

Inkluderet i prisen

Chaufføren møder i god tid op foran kirken, så vi er sikre på, at bilen er der, når konfirmanden kommer ud af kirken. Konfirmanden bliver herefter kørt fra kirken og kører en tur på ca. 30 minutter, inden turen afsluttes på den ønskede lokation, og der er mulighed for at få taget billeder enten før eller efter kørslen. Det er muligt at tilkøbe ekstra tid efter aftale med OplevAlt.

Praktisk info

TID OG STED

Tid: Konfirmationskørsler er tilgængelige fra april 2024, men kan bookes nu. Skynd dig, da de populære konfirmationsdatoer ryger hurtigt. Sted: Konfirmationskørslen tilbydes primært i hele Storkøbenhavn, men kan i visse tilfælde også bookes til resten af Sjælland. Skriv en mail til info@oplevalt.dk og forespørg på din lokation, hvis du bor udenfor Storkøbenhavn. Varighed: Vi tilbyder en skræddersyet 30 minutters køretur, hvor chaufføren afhenter konfirmanden ved kirken og kører til festlokalerne.

Øvrig praktisk info

  • Der er ikke plads til andre familiemedlemmer på turen, og der gives ikke ture til andre end konfirmanden.
  • Det er selvfølgelig muligt at få taget billeder med den flotte røde Ferrari F430.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør konfirmationsdagen til noget helt specielt og book afhentning i en Ferrari i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for afhentning, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at oplevelsen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os