Glamping ophold for to i skønt område på Fyn 1
Glamping ophold for to i skønt område på Fyn 2
Glamping ophold for to i skønt område på Fyn 3
Glamping ophold for to i skønt område på Fyn 4
Glamping ophold for to i skønt område på Fyn 5
Glamping ophold for to i skønt område på Fyn 6
Glamping ophold for to i skønt område på Fyn 7
Glamping ophold for to i skønt område på Fyn 8

Spar 10%

Glamping ophold for to i skønt område på Fyn

Skøn getaway i luksuriøst glamping telt for to på Fyn

Lad den travle hverdag blive hjemme, og nyd et roligt glamping ophold på Fyn 🏕️ Du og din partner vil hurtigt finde jer tilrette i det luksuriøse Telt Terra med hyggelige møbler, en indbydende seng og skønne omkringliggende omgivelser 🌞 Start jeres dag med et frisk skyl under den udendørs bruser, lav en kop te eller kaffe i det lille tekøkken, gå en tur til stranden eller besøg vaffelhuset i Kerteminde 🍦 Sidst men ikke mindst kan I slutte dagen af ved bålet under lyskæderne i jeres hyggelige camp ✨

Normalpris fra: 1.720 DKK

Din medlemspris: 1.547 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Om oplevelsen

OPLEVELSEN GIVER DIG

Udendørs bruser 🛁🚿 Aaah! Træd ud af glamping teltet, når du vågner om morgenen, og start dagen med at snuppe et skønt bad under den udendørs bruser. Fælles køleskab og tekøkken 🫖 Der er adgang til et fælles tekøkken med elkedel mm. samt et køleskab og fryser, hvor I kan have jeres ting på køl. Grill og bålsted 🌭 Der er en grill til rådighed ved jeres glamping telt, hvor I selv skal medbringe kul mm.. Derudover også et fælles bålsted med gratis træ som alle kan benytte. Skønt område 🍦 Jeres glamping camp ligger i et dejligt område, der byder på mange gode ting såsom lækre lokale specialiteter og små hyggelige caféer og restauranter. Derudover ligger campen tæt på Kerteminde by, hvor I bl.a. kan smage Fyns bedste vaffelis fra vaffelhuset. Skov og badestrand 🏖️ Glamping teltet ligger kun 10 minutters gang fra både skov og skøn badestrand. Komfort 🌛 Glamping teltet er indrettet med hyggelige møbler, hyggelys og en dejlig seng, der er redt med lækkert muslin sengetøj. Toilet 🚽 I campen er et praktisk og lugtfrit mult toilet tilgængeligt. Bad og toilet deles med de få andre gæster, der kan bo i de to andre telte.

Inkluderet i prisen:

Prisen inkluderer en overnatning for to personer i Glamping Telt Terra på Fyn.
  • Sengelinned, pude og dyne
  • Toilet og udendørs bruser
  • Håndklæder
  • Køleskab og køleboks
  • Bålplads
  • Service og bestik

Praktisk info

TID OG STED

Booking: Book din glamping oplevelse i Glamping Telt Terra i forår fra april og sommer på ledige datoer. Sted: Dalby, Fyn. Du får tilsendt den nøjagtige adresse, når din booking er gennemført Varighed: Glamping opholdet er inkl. én overnatning med tjek ind fra kl. 15.00 og tjek ud kl. 10.00 næste dag.

ØVRIG PRAKTISK INFO

  • Pæne toiletter er tilgængelige hos Villa Skovly
  • Du må gerne medbringe køledyr på dette glamping ophold
  • Både sengelinned og håndklæder medfølger i glamping opholdet
  • Der er stikkontakter tilgængelige

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Vælg evt. tilvalg og køb din glamping online her.

VALG AF DATO

Du vælger datoen for glamping tur, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for glamping opholdet, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

Refunderingspolitik

Du kan trygt købe en glamping oplevelsen uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at din glamping tur ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os