Romantisk glamping med udendørs bad i Camp Blixen 1
Romantisk glamping med udendørs bad i Camp Blixen 2
Romantisk glamping med udendørs bad i Camp Blixen 3
Romantisk glamping med udendørs bad i Camp Blixen 4

Spar 10%

Romantisk glamping med udendørs bad i Camp Blixen

Romantisk glamping ophold på Camp Blixen i Jylland

Giv dig selv og din partner en fantastisk glamping oplevelse på Camp Blixen, hvor natur og selvforkælelse forbindes 😌 Lev jer ind i Karen Blixens ånd og få jeres egen eksklusive og romantiske safari camp midt i naturen 🏕️ Slyng jer i hængekøjen, slap af i det udendørs badekar under åben himmel, smag nabo-vingårdens egne vine, nyd en let morgenmad på terrassen eller drøm jer væk i den indbydende dobbeltseng 🌞🛁🥂 Glamping teltet ligger helt isoleret fra andre, og giver en unik mulighed for at nyde smukke omgivelser i rolig atmosfære.

Normalpris fra: 2.622 DKK

Din medlemspris: 2.359 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

OPLEVELSEN GIVER DIG

Privatliv 😌 Safari campen ligger for sig selv midt i naturen, hvor I er helt isoleret fra øvrige gæster. Tænk ikke på at tage hensyn til andre, men nyd blot jeres eget selskab i fred og ro. Vin fra vineriet 🍇 Skål! Smag lækre vine fra vingården, som ligger blot 300 m. fra jeres safari glamping camp 🥂 I jeres køleskab ligger tre vine fra 2022 - 1 flaske mousserende vin, 1 flaske Alba - Terra Æblevin, og 1 Æbleisvin Malus Danica/Feminam (100 ml). Dobbeltseng 🌛 Midt i jeres romantiske safaritelt står en skøn velredt dobbeltseng, som I kan drømme jer væk i. Morgenmad 🥐 Velbekomme! Når I vågner i jeres luksuriøse glamping telt vil der være let hjemmelavet morgenmad klar til jer i teltets køleskab. Udendørs badekar og bruser 🛁🚿 Aaah! Træd ud af safari teltet og start dagen med et skyl under den udendørs bruser, eller fyld badekaret og læg dig til rette under åben himmel. Her kan du koble af og nyde freden midt i naturen til lyden af fuglefløjt. Hængekøjer og safaristole 🌞 I campen finder I behagelige safaristole og en indbydende hængekøje, som I kan tage med udenfor, når I vil slappe og læse en bog eller bare nyde naturen. Bålsted med kaffe og te🔥 Hyg jer ved det lille bålsted, hvor der findes udstyr til at varme en god kop te eller kaffe.

Inkluderet i prisen:

Prisen inkluderer en overnatning for to personer i Camp Blixen - glamping i Jylland.
 • Flasker af vingårdens egen vin fra 2022
 • En let hjemmelavet morgenmad til to pers.
 • Dobbeltseng inkl. linnedLuksuriøs
 • Radiator og airconditioner
 • Køleskab/fryser med vand/isterninger (samt mad/vin fra gården som tilkøb)
 • Tallerkner, bestik, glas, karaffel mv.
 • El-kedel og stempelkande, grammofon og gamle plader
 • Hængekøje, safaristole osv. til at tage med ud
 • Udebruser med varmt vand
 • Håndklæder og badeprodukter mm.
 • Dobbeltseng inkl. linned
Mulighed for tilkøb:
 • Vineriets madkaffe: +448 kr.

Praktisk info

TID OG STED

Booking: Book din glamping oplevelse i Camp Blixen i forår og sommer på ledige datoer. Sted: Randers i Jylland. Du får tilsendt den nøjagtige adresse, når din booking er gennemført Varighed: Glamping opholdet er inkl. én overnatning med tjek ind fra kl. 15.00 og tjek ud kl. 10.00 næste dag.

ØVRIG PRAKTISK INFO

 • Der er pæne toiletter er tilgængelige på vingården, samt et primitivt safari-das i et telt i nærheden
 • Det er ikke tilladt at tage kæledyr af enhver slags med ind i hytten
 • Både sengelinned og håndklæder medfølger i glamping opholdet
 • Rygning er kun tilladt udenfor

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Vælg evt. tilvalg og køb din glamping online her.

VALG AF DATO

Du vælger datoen for glamping tur, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for glamping opholdet, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

Refunderingspolitik

Du kan trygt købe en glamping oplevelsen uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at din glamping tur ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os