Børnemuseet 1
Børnemuseet 2
Børnemuseet 3
Børnemuseet 4
Børnemuseet 5

Spar 14%

Børnemuseet

Hyggelige og kreative oplevelser for børnefamilier

Velkommen til Børnemuseet - et magisk sted, hvor leg og læring går hånd i hånd! Her kan I udforske en verden af kreativitet og sjove aktiviteter sammen som familie. Mal jeres egne magneter, bland sæbe med duftende olier, eller lav jeres egen læbepomade i vores spændende værksteder. Pynt jeres helt egen cupcake i vores hyggelige café eller skab fantastiske hårbøjler med farverigt filt og perler. På Børnemuseet er der aktiviteter for børn i alle aldre, så kom og vær med til at skabe fantastiske minder sammen! 🖌️🧑🏼‍🎨🎨

Pakke med 2 voksne og 2 børn inkl. 20 museumsdollars

-

1

+

Normalpris fra: 298 DKK

Din medlemspris: 255 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

Oplevelsen giver dig

Træd ind i en verden af eventyr og kreativ udfoldelse på Børnemuseet! Vi byder jer varmt velkommen til Børnemuseets charmerende lokaler, hvor leg, læring og sjove oplevelser venter på jer. Børnemuseet er ikke bare et museum - det er en destination for hele familien, hvor I kan skabe minder sammen og opdage nye sider af jer selv og hinanden. Vores atmosfære er fyldt med varme, nærvær og en følelse af samhørighed, der gør det til det perfekte sted at tilbringe tid sammen som familie eller med venner. En oplevelse for hele familien 👨🏼‍👩🏼‍👧🏼‍👦🏼 Børnemuseet er skabt til at inspirere og underholde børn i alderen 3-12 år, men Børnemuseets aktiviteter og atmosfære appellerer til den barnlige glæde i os alle, uanset alder. Børnemuseet tror på, at kreativitet og leg er universelle sprog, der kan forene generationer og skabe forbindelser på tværs af alderstrin. Derfor er faciliteter og aktiviteter designet til at være sjove og engagerende for både børn og voksne, så alle kan deltage og have det sjovt sammen. Aktiviteter til kreativ udfoldelse 👨🏼‍🎨 Lad kreativiteten blomstre på Børnemuseet med spændende aktiviteter! Pynt dine egne cupcakes med hjemmelavet icing og farverige krymmel, mal dine egne magneter eller udsmyk din egen T-shirt i kreative værksteder. Der er også mulighed for at blande din egen sæbe eller økologiske læbepomade og skabe unikt hårpynt. Børnene vil også elske at lege med Foam Clay og skabe sjove figurer. Alle aktiviteter tilbydes til fordelagtige priser i museumsdollars og er designet til at stimulere fantasien og kreativiteten hos vores besøgende. Sin helt egen valuta: museumsdollars 💰 Der er 20 museumsdollar inkluderet i pakken, som bruges til at betale for de forskellige faste aktiviteter i huset. På den måde kan børnene selv få lov til at holde regnskab over, hvilke aktiviteter de har råd til at prøve. Det er sjovt for børnene at have deres eget budget og tælle deres museumsdollars, der udleveres i en lille møntpose.

Inkluderet i prisen

Denne oplevelser giver adgang for 2 voksne og 2 børn til Børnemuseet. Derudover er der 20 museumsdollars inkluderet i prisen, som man kan lave aktiviteter for. Man kan tilkøbe flere museumsdollars på selve dagen.

Praktisk info

TID OG STED

Tid: Børnemuseets åbningstider er: Mandag: Åbent alle skoleferier og helligdage 10.00-16.00. Ellers lukket. Tirsdag – Fredag: 10.00-17.30. I skoleferier og på helligdage er åbningstiden 10.00-16.00 Lørdag – Søndag: 10.00-16.00 Sted: Svanholmsvej 3A1905 Frederiksberg C Varighed: 2-4 timer.

Øvrig praktisk info

  • Det er især de 3-12-årige, som nyder at besøge Børnemuseet, men museet er for børn og barnlige sjæle i alle aldre
  • Det er nemt at komme til museet med både cykel, bus, bil og metro. Børnemuseet har ikke et særskilt parkeringsområde, men det er dog muligt at parkere på Svanholmsvej eller på de små omkringliggende veje.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør en familiedag til noget helt specielt og køb adgang til Børnemuseets aktiviteter.

valg af dato

Du kan se, hvornår Børnemuseet har åbent under afsnittet om praktisk info. Efter du har købt oplevelsen, vil du modtage din(e) billet(ter) på mail, hvorefter du selv bestemmer, hvornår du vil bruge dem. OBS.: Vær opmærksom på, at OplevAlt skal sende billettterne manuelt, og at de derfor ikke sendes lige med det samme. Typisk har du din(e) billet(ter) indenfor 24 timer.

refunderingspolitik

Dine billeter kan bruges året rundt i Børnemuseets åbningstider, og dine billetter er først gyldige, fra når du besøger Børnemuseet, hvorfor der ikke er årsag til at skulle refundere denne oplevelse.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os