Glamping idyl med egen sø 1
Glamping idyl med egen sø 2
Glamping idyl med egen sø 3
Glamping idyl med egen sø 4
Glamping idyl med egen sø 5
Glamping idyl med egen sø 6
Glamping idyl med egen sø 7
Glamping idyl med egen sø 8

Spar 10%

Glamping idyl med egen sø

Glamping og idyl med egen privat sø på Sjælland

Lad op i naturen 🌿 Nyder du at trække stikket fra hverdagens travle gøremål? 😌 Tag på fredfyldt glamping ophold hos Bakkegaarden midt på Sjælland. Her kan I nyde tilværelsen i et luksuriøst glamping telt ned til jeres egen private sø. Skab magiske øjeblikke ved bålet, læg jer tilrette i dobbeltsengen på en stjerneklar aften, vågn op til lyden af fuglesang, og start dagen med et frisk skyl i den udendørs bruser inden du læser en god bog i hængekøjen.

Normalpris fra: 1.719 DKK

Din medlemspris: 1.547 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

OPLEVELSEN GIVER DIG

Morgenmad 🥐 Når I vågner i de naturskønne omgivelser, kan I hente jeres morgenmad, som bl.a. består af hjemmebagte boller med tilhørende lokale varer og lækkerier fra Bakkegaardens egen køkkenhave. Egen privat sø 🏕️ Det luksuriøse glamping telt Fasanen ligger ned til jeres egen private sø, som I kan nyde udsigten til fra glamping teltet. Det er kun jer, og Bakkegaardens få andre gæster, der har adgang til søen. Dobbeltseng 🌛 I er sikret en skøn nattesøvn i glamping teltets dobbeltseng (140x200). Teltet er lavet af et materiale, der altid sikrer et behageligt indeklima, som hverken bliver for varmt eller fugtigt. Toilet og udekøkken 🚽 I har adgang til pænt toilet og udekøkken med vand, hvor I finder de nødvendige ting til at tilberede mad over bål eller gasblusset. Bålsted og hængekøje 🔥 I har jeres eget private bålsted knkl. brænde samt solsejl og bord/bænkesæt omkring. Du kan også lægge dig tilrette og nyde stilheden under træerne med udsigt over søren. Udendørs bad 🚿 Start dagen med et frisk skyl med et "camp shower", hvor solen har varmet vandet op. Køleboks 🧊 Der er adgang til en køleboks, hvor I fx kan have en kold flaske vin eller mælk til morgenkaffen på køl. Mulighed for at fiske 🎣 Der udsættes jævnligt ørreder og aborrer i søen, som du kan forsøge at fiske i søren, mod betaling. Naturskønne grønne områder 🌾 Området omkring glamping campen er beriget med vandre- og cykelruter samt flere kirker. Området har også gårddyr, smukke marker og små vejboder, hvor I kan købe lokale varer. Lille gårdbod 🪵 På Bakkegaarden findes en lille bod, hvor I kan købe lokale varer og lækkerier, ekstra brænde og små loppefund mm.

Inkluderet i prisen

Prisen inkluderer en overnatning for to personer i Camp Fasanen på Bakkegaarden Glamping.
 • Morgenmad
 • Sengelinned, pude og dyne
 • Service, tæpper mm.
 • Udekøkken med gasblus
 • Bruser
 • Håndklæder
 • Toiletter
 • Køleboks
 • Bålplads

Mulighed for ekstra tilkøb

 • Adgang til at fiske samt leje af fiskegrej
 • Smagskasse fra Bakkegaarden
 • Bålmad

Praktisk info

TID OG STED

Booking: Book din glamping oplevelse i Camp Fasanen på Bakkegaarden Glamping i forår, sommer og efterår på ledige datoer. Sted: Store Merløse, Sjælland. Du får tilsendt den nøjagtige adresse på mail, når din booking er gennemført. Varighed: Glamping opholdet er inkl. én overnatning med tjek ind fra kl. 16.00 og tjek ud kl. 11.00 næste dag.

ØVRIG PRAKTISK INFO

 • Der er mulighed for to ekstra opredninger med madrasser
 • Der er et pænt toilet er tilgængelig tæt ved campen
 • Både sengelinned og håndklæder medfølger i glamping opholdet
 • Der er ingen stikkontakter tilgængelige - medbring evt. egen powerbank
 • Ved ankomst parkerer I på gården, hvor I får udleveret en trækvogn, som i kan fragte jeres bagage på. Der er ca. 450 m til søen, og I kan nyde omgivelserne på vejen
 • Det er desværre ikke muligt at bade i søen. Ca. 10 minutters kørsel fra Campen findes Haraldsted Sø, hvor det er muligt at bade
 • Der er opsat solceller, som oplyser teltet, toilet og udekøkken samt LED batteri lamper
 • Det er ikke tilladt at tage kæledyr af enhver slags med ind i hytten

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Vælg evt. tilvalg og køb din glamping online her.

VALG AF DATO

Du vælger datoen for glamping tur, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for glamping opholdet, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

Refunderingspolitik

Du kan trygt købe et glamping ophold uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at din glamping tur ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os