Helikoptertur over Aarhus 1
Helikoptertur over Aarhus 2
Helikoptertur over Aarhus 3
Helikoptertur over Aarhus 4

Spar 20%

Helikoptertur over Aarhus

Uforglemmelig helikoptertur over Aarhus

Velkommen til en uforglemmelig helikoptertur, hvor du får mulighed for at udforske Aarhus fra en helt ny vinkel. Vores helikoptertur tager dig med på en rejse gennem Aarhus' smukke landskaber og ikoniske seværdigheder, og det hele foregår i en skræddersyet 8 eller 20 minutters flyvning med en erfaren og professionel pilot. Del oplevelsen med to du holder af og skab et minde for livet.

Helikoptertur 8 min.

Helikoptertur 20 min.

Antal personer

-

3

+

Normalpris fra: 1.500 DKK

Din medlemspris: 1.197 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

Det får du

Oplevelsen giver dig

Når du stiger ombord på vores helikopter, indleder du en spændende 8-20 minutters rejse over Aarhus, der giver dig mulighed for at se byen i al dens dynamik. Byen strækker sig ud som et stort lærred, og du får mulighed for at betragte den som et sammenhængende værk, hvor moderne og historisk arkitektur smelter sammen. Seværdigheder fra nye vinkler 🚁 Under din tur vil du passere nogle af Aarhus' mest ikoniske seværdigheder. Aarhus Domkirke får en ny dimension set fra oven, og Aros ligner nærmest en farverig perle i byens landskab. Den Gamle By åbner sig som et levende tidsvindue midt i den moderne by, og over Tivoli Frihedens forlystelser kan du se de farverige forlystelser og mærke suset fra de adrenalinfyldte ture. Til alle, der ønsker at opleve Aarhus fra oven 🤩 Uanset om du er lokal eller besøgende, ung eller gammel, er helikopterturen over Aarhus åben for alle, der ønsker at opleve byen på en unik og mindeværdig måde. For lokale indbyggere er helikopterturen en chance for at genopdage deres egen by. Selvom du måske kender Aarhus som din egen bukselomme, vil helikopterturen give dig en ny forståelse af byen. Besøgende, der kommer til Aarhus, vil opdage, at helikopterturen er en fantastisk måde at opleve byen på kort tid. Du vil kunne se Aarhus' mest ikoniske seværdigheder og dens smukke natur på én gang. Rigtig god helikoptertur over Aarhus!

Inkluderet i prisen

Helikopterturen er på 8 eller 20 minutter.

PRAKTISK INFO

TID OG STED

Tid: Der flyves udvalgte søndage. Herunder kan du se ledige dage til helikopterflyvning i 2024: D. 26. maj, 23. juni, 25. august, 29. september. Sted: Langelinie 81, 8471 Sabro Varighed: Vælg mellem 8 og 20 minutter.

Øvrig praktisk info

  • Passagerernes samlede vægt må ikke overstige 240 kg.
  • Du får helikopteren helt for dig selv for kun 1.196 kr. i 8 min., lige meget om du kun er dig selv, to eller tre personer. Fordelsprisen pr. person for tre personer er derfor 399 kr. pr. person.
  • Helikopterturen kan blive aflyst pga. vejret. Du får besked herom på selve dagen, da vejrudsigterne ændrer sig hele tiden. Du får selvfølgelig tilbudt en anden dag eller refunderet pengene, hvis dette er tilfældet.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør din Helikoptertur over Aarhus til noget helt specielt og book din helikoptertur i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for helikopterturen, efter du har købt oplevelsen. De tilgængelige datoer kan du se under afsnittet om praktisk info. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at helikopterturen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,7 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os