Konfirmationskørsel i Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet 992 1
Konfirmationskørsel i Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet 992 2
Konfirmationskørsel i Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet 992 3
Konfirmationskørsel i Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet 992 4

Spar 20%

Konfirmationskørsel i Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet 992

Konfirmationskørsel med acceleration i Porsche 911 Carrera

Giv konfirmanden en særlig oplevelse og gør konfirmationsdagen endnu mere uforglemmelig med en tur i en Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet 992! Turen er oplagt til en konfirmand som elsker fart og acceleration og ønsker at forlade kirken i stil i denne ikoniske sportsvogn 🏎️ Tilføj et strejf af spænding og book afhentning til konfirmationsdagen i en Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet 992 🤵‍♂️

Normalpris fra: 3.125 DKK

Din medlemspris: 2.500 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Denne kraftfulde 450 hestes racer er en sand fornøjelse at køre, og med Porsche launch control kan konfirmanden opleve accelerationen fra 0-100 på kun 3,6 sekunder 💨 Tilføj en ekstra særlig oplevelse til konfirmationsdagen og lad konfirmanden bliv afhentet fra kirken i stil i den stilede Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet 992. Efterfølgende vil konfirmanden få en tur på ca. 30 min. som vil sluttes af ved festen eller en anden ønsket destination 📍

Inkluderet i prisen

Afhentning ved kirken og efterfølgende tur på ca. 30 min. til ønsket slutlokation Bilen køres af en erfaren chauffør.

PRAKTISK INFO

TID OG STED

Tid: Konfirmationskørslen kan bookes til ønsket dato, de populære dage ryger dog hurtigt, så vi anbefaler at henvende sig i god tid for at sikre til den ønskede dag. Sted: Konfirmationskørslen tilbydes primært i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, men kan i visse tilfælde også bookes til resten af Sjælland. Skriv en mail til info@oplevalt.dk og forespørg på din lokation, hvis du bor udenfor Storkøbenhavn og Nordsjælland. Varighed: Vi tilbyder en skræddersyet 30 minutters køretur, hvor chaufføren afhenter konfirmanden ved kirken og kører til festen eller anden ønsket slutlokation.

Øvrig praktisk info

Chaufføren ankommer i god tid ved kirken så bilen holder klar til konfirmanderne kommer ud hvorefter der vil være mulighed for at tage billeder inden turen begynder.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Gør konfirmationsdagen til noget helt specielt og book afhentning i en Porsche i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for afhentning, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at oplevelsen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os