Co-driver i Porsche 911 Carrera 1
Co-driver i Porsche 911 Carrera 2
Co-driver i Porsche 911 Carrera 3
Co-driver i Porsche 911 Carrera 4

Spar 20%

Co-driver i Porsche 911 Carrera

Adrenalinfyldt passageroplevelse som Co-driver i Porsche 911 Carrera

Elsker du fart og spænding? Så er det tid til at spænde sikkerhedsselen, nu har den nemlig en unik mulighed for at blive passager i en Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet 992! 🏎️ Oplev suset i denne kraftfulde sportsvogn der med dens 450 hestekræfter, Porsche launch control og en lynhurtig acceleration fra 0-100 på kun 3,6 sekunder vil give dig en uforglemmelig køreoplevelse 🤩

Normalpris fra: 3.125 DKK

Din medlemspris: 2.500 DKK

Giv som gave/gavekort

Køb oplevelse

DET FÅR DU

Oplevelsen giver dig

Nu har du chancen for at sætte dig til rette i denne kraftfulde sportsvogn og opleve dens imponerende præstationer på tætteste hold. Med dens 450 hestekræfter, Porsche launch control og en lynhurtig acceleration fra 0-100 på kun 3,6 sekunder, vil du blive kørt gennem gaderne med en uforglemmelig hastighed og elegance 💨 En oplevelse til dig eller en du holder af: Denne oplevelse er perfekt som en særlig gave til en, du holder af, eller som en unik måde at forkæle dig selv på. Forestil dig at udleve en drengedrøm og sidde i passagersædet i en Porsche, mens du nyder suset af fart og frihed. Uanset om det er til en fødselsdag, jubilæum eller bare som en overraskelse, vil denne oplevelse skabe minder for livet 🤩 Så sæt dig til rette, spænd sikkerhedsselen, og lad dig forføre af den ikoniske sportsvogns kraft og charme, mens du bliver kørt rundt af en erfaren chauffør til en ønsket destination 📍 Det bliver en tur, du sent vil glemme.

Inkluderet i prisen

Turen i Porschen er en tur på 30 minutter, og der er mulighed for at få taget billeder enten før eller efter kørslen 📸

PRAKTIK INFO

TID OG STED

Tid: Turen i Porschen kan umiddelbart bookes alle ugens dage. Sted: Fra en valgfri adresse i Storkøbenhavn eller Nordsjælland. Varighed: Køreturen tager ca. 30 minutter.

Øvrig praktisk info

  • Det er selvfølgelig muligt at få taget billeder med den flotte og stilede Porsche.
  • Bilen køres af en erfaren chauffør.

Sådan booker du din oplevelse

Booking er nemt, og vores venlige kundeserviceteam sørger for en problemfri oplevelse fra start til slut. Udlev drømmen og book din tur i en Porsche 911 Carrera i dag.

valg af dato

Du vælger datoen for turen, efter du har købt oplevelsen. Hvis du allerede kender ønsket dato for oplevelsen, så skriv en mail til info@oplevalt.dk og angiv dit ønske til dato. Kender du ikke datoen, så retter du blot henvendelse til vores kundeservice, når du ønsker at bruge din oplevelse. Vi har fuld refundering af prisen på oplevelsen, hvis datoen fra vores side ikke kan lade sig gøre.

refunderingspolitik

Du kan trygt købe en oplevelse uden, at datoen, du ønsker, er aftalt med os. Skulle det ske, at oplevelsen ikke er mulig den dag, du ønsker, så tilbagebetaler vi prisen for oplevelsen.
4,8 stjerner på TrustPilot

Læs de mange positive anmeldelser fra brugernes oplevelser.

100% returret

Er din oplevelse ikke tilgængelig den dato du ønsker, refunderer vi uden problemer.

Fast rabat

Altid rabat på vores oplevelser - abonnementet giver faste store rabatter.

Hvad siger medlemmerne

Sabrina

Sabrina

Helikopterturen var den fedeste oplevelse 🚁 Vores pilot var utrolig god til at fortælle om, hvad vi så fra oven. Vi siger tak for rigtig god service og et behageligt personale. Vi vender helt sikkert tilbage ⭐

Kontakt os